Bursaspora Yalova'da muhteşem karşılama

Bursaspor’un takımlarının İstanbul'da Fenerbahçe’yi 3-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda finale adını yazdırmasının ardından arabalarıyla Yalova Topçular İskelesi'ne hareket ettiler.

Bursaspora Yalova'da muhteşem karşılama

YOL BOYUNCA 2010 ATMOSFERİ
Taraftarlar, müsabakanın hakemi Bülent Yıldırım’ın son düdüğüyle birlikte dışarı fırladılar.Müsabakayı izledikleri televizyonların başından ayrılan binlerce Bursaspor taraftarı, yol boyunca yaptığı tezahüratlarla yeşil beyazlıların şampiyonluğu yaşadığı 2009-2010 sezonundaki atmosferi yaşattılar.
"ŞAMPİYON BURSASPOR"
"Şampiyon Bursaspor" tezahüratlarıylaTopçular İskelesi'nin önünde toplanan Bursasporlu taraftarlar, gösterilerine burada da devam ettiler. Taraftarların gösterileri,feribot iskeleye yaklaşırken iyice arttı.
FUTBOLCULARA SEVGİ GÖSTERİLERİ
Binlerce taraftar, iskeleye yanaşan feribottaki Bursaspor otobüsünün inmesinden sonra tezahüratlarını daha da arttırdılar. Yaktıkları meşalelerle Bursaspor kafilesini karşılayan taraftarlar, yeşil beyazlı futbolcular için sevgi gösterilerinde bulundular. Futbolcular da
taraftarlarına elleriyle selam vererek karşılık verdiler.
OTOBÜS UZUN SÜRE HAREKET EDEMEDİ
Bursaspor otobüsü, iskeleden hareket etmek için de uzun süre beklemek zorunda kaldı. Yeşil beyazlı taraftarlar,otobüsün hareket etmesinden sonra yüzlerce araçlık konvoyla, yine tezahüratlar eşliğinde Bursa'ya döndüler.

Kaynak: DHA