Bursaspor’da Serdar Aziz sevinci

Bursaspor, cumartesi günü oynayacağı lig lideri Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdürürken kaptan Serdar Aziz'de antrenmanda yer aldı.

Bursaspor’da Serdar Aziz sevinci

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İlk yarım saati basına açık yapılan çalışmadan önce Hamza Hamzaoğlu, futbolcularıyla saha içinde kısa birn toplantı yaptı. Ardından tempolu koşularla çalışmaya başlayan yeşil beyazlı takım, daha sonra beş kademeden oluşan kondisyon arttırıcı istasyon çalışmayı yaptı.

Bursasporlu futbolcular, daha sonra pas-pres oyunu oynadı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı öğrenildi.

SAKATLAR BAŞLADI

Sakatlıktan kurtulan kaptan Serdar Aziz ile Emre Taşdemir, bugün ilk defa antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Serdar Aziz ile Emre Taşdemir, yeşil beyazlı takımın sahada yaptığı çalışmaya katılmadı, fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.

MİNİKLER AKIN ETTİ

Çalışmadan önce minik hayranları, antrenmanı ziyaret etti. Aileleriyle birlikte gelen minikler, önce yeşil beyazlı futbolculara formalarını imzalattılar, daha sonra da hatıra fotoğrafı çektirdiler. Minik taraftarlar, daha sonra kaptan Serdar Aziz’e çiçek vererek Fenerbahçe maçı için başarı dilediler.

Kaynak: DHA