Büyükşehir dönüş hazırlığında

10 günlük kamp çalışmalarını Cuma günü tamamlayarak kente dönecek. Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,”Kayseri’deki hava şartlarına uyum sağlamak için bu kente iki gün önce gitmeyi planlıyoruz.” dedi.

Büyükşehir dönüş hazırlığında
SON MAÇI BURSA NİLÜFER’LE Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta sezonun ilk yarısını ,en yakın takipçisi İstanbulspor’un 8 puan önünde tamamlayarak ikinci yarı için avantaj sağlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,2 Ocak’ta başladığı Antalya Kemer’deki kamp çalışmalarına Cuma günü son noktayı koyacak.

Gaziosmanpaşa ile oynadıkları maçı 2-1 kaybettiklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,Edirnespor ve Bursa Nilüferspor’la da 2 maç yaptıktan sonra Cuma günü kampı tamamlayacaklarını söyledi. Doğrul,”Gaziosmanpaşa maçını iyi oynayarak kaybettik. Hazırlık maçlarında sonuçları önemsemiyoruz. Sezon başı kampında oynadığımız hazırlık maçlarını da kaybettik ancak ligde çok başarılı olduk.Önemli olan ligdeki iyi sonuçlardır. Teknik heyet ,hazırlık maçlarında eksikleri görmeye çalışıyor.2 maç daha yaptıktan sonra takıma 2 gün izin verip Diyarbakır’da toplanacağız.” dedi.

‘AYAKLARIMIZ SAĞLAM BASIYOR’ Şu ana kadar 2 transfer yaptıklarını ancak arayışların devam ettiğini ifade eden Doğrul,takımın ligin ilk yarısındaki 44 puanın rehavetinde olmadığını ve ikinci yarıya aynı ciddiyetle hazırlandıklarını da vurguladı. Doğrul,”Nezir,kalitesini bildiğimiz bir forvettir. Bingöl’den aldığımız kaleci Savaş’ı sezon başında da istemiştik ancak kısmet şimdiymiş. Başka takviyeler de yapacağız ve bunun için girişimlerimiz sonuçlanmak üzeredir. İlk yarıda çok başarılı olduk ama şampiyon olmadık. Ayaklarımız yere sağlam basıyor. İkinci yarının ilk maçını Kayseri’de yapacağız. Oradaki hava şartları farklı. Bu yüzden önce Diyarbakır’a dönüp burada çalışacağız,daha sonra Kayseri’ye giderek havaya uyum sağlamaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz