Büyükşehir Garanti peşinde

Sarı-Kırmızılı takım, Elazığ’dan en az 1 puanla dönerek bitime bir hafta kala Play-Off’u garantilemek istiyor.

Büyükşehir Garanti peşinde
Alt yapıdaki gençlerden 2’si profesyonel yapılarak A takıma kazandırıldı.

AMAÇ SON HAFTAYA BIRAKMAMAK   Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta Play-Off’a yakın olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,Elazığ Belediyespor’dan en az 1 puan alarak normal sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala ilk 5 arasındaki yerini garantilemenin hesaplarını yapıyor.

Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil,alacakları 1 puanın Play-Off’u garantilemeleri için yeterli olduğunu anımsatarak takım olarak yine de 3 puan için mücadele vereceklerini söyledi. Yeşil,”Play-Off’a kalma ihtimalimiz çok yüksek. Manavgat Evrensekispor’un 3 ve Gümüşhanespor’un da 4 puan önündeyiz. Manavgat Evrensekispor gelecek hafta bay olacak. Bu yüzden Elazığ’dan alacağımız 1 puan hedefe ulaşmamız için yeterli olacak. Fakat biz sahaya kazanmak için çıkacağız.” dedi.

AZİZ VE ÖMER’İN CEZALARI ONAYLANDI   Sandıklı Belediyespor maçındaki olaylardan sonra ceza alan ve kulübün Tahkim Kurulu’na yaptığı itirazda da cezaları onaylandığı için sezonu kapatan kaleci Aziz ve Ömer Deniz’in yanı sıra kaptan Mansur Çalar da kart cezalısı olduğu için Cumartesi günkü maçta forma giyemeyecek.

Futbol Şube Sorumlusu Yeşil, bir yandan öce Play-Off’a ardından da 2.Lig’e çıkmaya çalışırken diğer yandan gelecekle ilgili çalışmaları da aksatmadıklarını ifade etti. Yeşil,alt yapıdan Abdullah ve Vedat’ı profesyonel yaparak A takıma kazandırdıklarını anlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler