Büyükşehir Körfezde Galibiyet Arıyor

Spor Toto 2.lig kırmızı gurup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, erteleme maçında Bugün Deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacak.

Büyükşehir Körfezde Galibiyet Arıyor

 Spor Toto 2.lig kırmızı gurup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,  erteleme maçında Bugün Deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacak.

>PLAY OFF’TA KADER MAÇI

>Yeşil kırmızılı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un Play-Off yarışındaki kaderini bugün yakından ilgilendiren maçta ligde aynı puana sahip olan Kocaeli Birlikspor karşında sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak. Ligin ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan müsabakada Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor rakibini 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

>MAÇ BUGÜN SAAT 13.30’DA ALPASLAN TÜRKEŞ STADYUMUNDA

>Kocaeli Alpaslan Türkeş stadyumunda saat 13.30’da başlayacak müsabakayı İstanbul Bölgesinden Onur Karabaş yönetirken yardımcılıklarını ise Tekirdağ Bölgesinden Barış Çardaklı ile İstanbul Bölgesinden Yusuf Bozdoğan triyosu yönetecek.

>PLAY OFF YARIŞIDA PUANLAR EŞİT

>Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ligde 38 puanla 7.sırada yer alırken Kocaelli Birlikspor da 38 puan ve averaj ile 8.sırada yer alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz