Büyükşehir transferde rahat

2.Lig şansını bir kez daha Play-Off’ta kaybeden Sarı-Kırmızılı takımda 3’ü kiralık 7 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

Büyükşehir transferde rahat
1 yıl daha mukavelesi olan teknik patron Özyazanlar’ın durumu ise yönetimle yapacağı toplantıda netlik kazanacak.

KAPTANIN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR Spor Toto 3.Lig’den 2.Lig’e çıkma şansını Play-Off yarı finalinde Bayrampaşa’ya 2-0 yenilerek kaybeden Büyükşehir Belediyespor’da aralarında kaptan Mansur Çalar’ın da olduğu 7 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona erecek.

Katpanın yanı sıra kiralık oynayan Kamil İçer (Boluspor),Yusuf Yağmur (Y.Malatyaspor) ve Yaşar Yılmaz (Adana DS) ile Kenan Genç, Erhan Özdil ve Muhammed Savaşçı bu tarihten itibaren serbest olacak. Takımdaki diğer futbolcuların ise 2013 veya 2014’e kadar sözleşmeleri var.

ÖZYAZANLAR KALACAK MI? Ligin ilk yarısının son 2 haftasında takımın başına gelen teknik direktör Turhan Özyazanlar’ın sözleşmesi ise devam ediyor. Ancak tecrübeli hocanın takımda kalıp kalmayacağı yönetimle önümüzdeki günlerde yapacağı görüşmede belli olacak.

Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, kişisel düşüncesine göre Turhan hocanın başarılı olduğunu ancak kararı yine de yönetimin vereceğini söyledi. Yeşil,”Turhan hoca gençlere önem veriyor. Alt yapı ve amatörden gelen bir çok futbolcuya şans verdi. Bunlar gelecekte yıldız olacaklardır. Hocanın takdir ettiğimiz başka özellikleri de var. Ama burası bir kurum. Kararı hep beraber vereceğiz.Tabi hocanın görüşü ve kararı da önemlidir.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz