Büyükşehir yine kayıp!

Sarı-Kırmızılı takım,Kocaeli Kartepe’deki ikinci hazırlık maçını da aynı skorla 1-0 kaybetti. TFF, tesis yardımı olarak kulübe 150 bin TL kaynak yardımında bulundu.

Büyükşehir yine kayıp!

SİVAS EYLÜL’E TEK GOLLE

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta 8 Eylül’de başlayacak yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçlarında gol sorunu yaşıyor. 2.Lig ekibi Bandırmaspor’a 1-0 mağlup olan Sarı-Kırmızılı takım, 3.Lig 2.Grup’ta yer alan Sivas 4 Eylül Belediyespor’a da aynı sonuçla teslim oldu. İlk 2 hazırlık maçında iyi mücadele ortaya koymasına rağmen gol yollarında yetersiz kalan takım bu anlamda olumlu sinyal vermezken, teknik heyetin istediği golcü özellikli  forvet için arayışlar hızlandırıldı.

Sarı-Kırmızılı takım, ilk etap kampının sonuna kadar ayrıca İstanbul Güngörenspor ve henüz açıklanmayan 1 takımla daha maç yapacak.

TFF’DEN TESİS YARDIMI GELDİ

Bu arada TFF, Diyarbakırspor’dan sonra Büyükşehir Belediyespor’a da para yardımında bulundu. TFF Tesis ve İdari İşler Komisyonu Başkanı Edip Eren’in desteğiyle Büyükşehir Belediyespor’a 150 bin TL tesis yardımı yapıldı. Bu parayla Seyrantepe’deki tesislerin eksiklerinin giderileceği öğrenildi. TFF’nin Diyarbakır’ın profesyonel liglerdeki 2 temsilcisi Diyarbakırspor ve Büyükşehir Belediyespor’a maddi yardımda bulunmaya devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan Kocaeli Kartepe’de devam eden ilk etap kampını 17 Ağustos’ta tamamlayacak olan Büyükşehir Belediyespor’un, ikinci etabı da 21 Ağustos’tan itibaren aynı yerde yapacağı açıklandı. Arial"

Kaynak: Diyarbakır Söz