Büyükşehir zafere gidiyor

Büyükşehir zafere gidiyor

Büyükşehir zafere gidiyor

Son 5 haftanın flaş ekibi Büyükşehir Belediyespor, aynı puana sahip olduğu Bayrampaşa ile yapacağı maç için bugün İstanbul’a gidecek.

Teknik direktör Turhan Özyazanlar nezaretindeki çalışmalarını tamamlayan Sarı-kırmızılı takım kafilesi uçakla İstanbul’a giderek burada kampa girecek.

1 maçlık sarı kart cezasını tamamlayan kaleci Aziz, yarınki maçta tekrar kaleye geçecek. Takımda sakat ve cezalı futbolcu yok. Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil,6 puan değerindeki maçtan galibiyetle ayrılarak liderlik için önemli bir engeli daha aşmak istediklerini ifade etti.

YARINKİ MAÇ SEYİRCİSİZ

Yeşil,"Rakibimiz Bayrampaşaspor ile aynı puandayız. Averajla biz onların üstündeyiz. Hedefimiz rakibimizi evinde yenip 3 puan fark atabilmektir. Bunun için varımızı yoğumuzu sahada göstereceğiz. Hafta içi çalışmalarında futbolcularımızın moral ve motivasyonu yerindeydi. Bizlere galibiyet sözü verdiler" dedi. 

Bu arada Bayrampaşa-Büyükşehir Belediyespor karşılaşması İstanbul ekibinin 2 hafta önce kendi sahasında 4-0 kaybettiği İnegölspor maçında çıkan olaylar nedeniyle aldığı cezadan dolayı seyircisiz oynanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz