BÜYÜKŞEHİR’DEN 2 TRANSFER DAHA

Sarı-Kırmızılı kulüp, Ümraniyespor’dan İbrahim ve Y.Malatyaspor’dan Samet Yeniceli ile anlaştı. Prensipte anlaşılan bir çok futbolcunun bonservis sorunu çözülmeye çalışılıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 2 TRANSFER DAHA

TRANSFER SAYISI 5 OLDU

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şampiyon olacak bir kadro kurmaya çalışan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, transfere devam ediyor.

Daha önce  Keçiörengücüspor'dan Zeki Gündoğdu, Kırıkhanspor'dan Ercüment Balıkçı ve Eyüpspor'dan Hüsnü Zeybekoğlu ile anlaşan Sarı-Kırmızılı kulüp geçen sezon Kayapınar Belediyespor’da kiralık oynayan Samet Yeniceli ile Ümraniyespor’dan İbrahim Keleş ile de el sıkıştı.

SIRADA KAMP ÇALIŞMASI VAR

Teknik heyetin alınmasını istediği bir çok futbolcu ile anlaşan yönetim, bu oyuncuların kulüpleriyle olan bonservis sorununu çözmeye çalışıyor. Bu sorunun çözülmesi halinde transferin önemli oranda sonuçlandırılacağı kaydedildi.

Bu arada Sarı-Kırmızılı takım, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 29 Temmuz’da başladığı Diyarbakır etabını yarın tamamlayacak olan Büyükşehir, 4 Ağustıs’tan itibaren Kocaeli Kartepe’de kamp çalışmalarına başlayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler