Büyükşehir'in kros gururu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un atletizm ekibi,tarihinde Adana düzenlenen Türkiye Atletizm Federasyonun organize ettiği Kulüpler Arası Kros Ligi eleme müsabakasında finallere kalma başarısı gösterdi.

Büyükşehir'in kros gururu
130 KULÜP ARASINDA DÖRDÜNCÜ OLDU Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Türkiye’den 130 takımın katıldığı kros liginde,genç kadınlar kategorisinde dördüncülüğü elde ederek 12 takım arasına adını yazdırmayı başardı.Daha sonraki tarihlerde Antalya ve Kuşadası’nda yapılacak olan elemelere de katılma hakkını elde etti.Diyarbakır ekibinin antrenörü Sadettin Ersan,mevcut kadrolarında bulunan tüm sporcularıyla 10 yıldır birlikte olduklarını ve kendi altyapılarından yetiştirdiklerini,dışarıdan herhangi bir transfer yapmadıklarını kendi sporcularına inandıklarını ve güvendiklerini ifade etti.

‘BAŞARININ SIRRI ALT YAPIYA VERDİĞİMİZ ÖNEMDİR’ Ersan, “Bir çok kulüp büyük paralar harcayarak bizim yakaladığımız başarıyı elde edemezken altyapıya verdiğimiz önemin sonucunda bu sonuçları aldık. Bundan sonraki amacımız Türkiye’nin sayılı takımları arasında iyi bir mücadelenin ardından ilk üçe yerleşmektir. Bu doğrultuda çalışmalara devam edeceğiz. Yakaladığımız bu   başarıda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yönetim kuruluna da teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler