Büyükşehir'in maçı Babaeski'de

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta yarın yapılacak Lüleburgazspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşması Lüleburgaz İlçe Stadı bakımda olduğu için Kırklareli’nin Babaeski İlçesi’nde oynanacak.

Büyükşehir'in maçı Babaeski'de
Geçen hafta Sandıklı Belediyespor’la Diayrabkır’da oynaması gereken maç rakip takımın sahaya çıkmaması nedeniyle iptal edilen ve bu konudaki karar için gözlerin TFF’ye çevrildiği Büyükşehir Belediyespor’da maçla ilgili hazırlıklar tamamlandı.

Bugün uçakla İstanbul’a gidecek olan Sarı-Kırmızılı kafile buradan da karayolu ile Kırklareli’ne geçecek

Bu arada kadro dışı bırakılan Muhammed Savaşçı’nın takımla ilişkisi kesilirken,hafta içindeki idmanlarda sakatlanan Yusuf kafileye alınmadı.

ÖMER VE AZİZ PFDK’DA! Sandıklı Belediyespor maçından önce iki takım futbolcuları arasında çıkan olaylara karıştıkları gerekçesiyle Ömer ve kaleci Aziz PFDK’ya sevk edildikleri öğrenildi.

Maçın gözlemci ve temsilcileri raporlarında Ömer’in yanı sıra cezalı olmasına rağmen Aziz’in de olaylara karıştığını iddia ederek bunları kaleme alınca iki futbolcu da tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi. Lüleburgazspor maçında oynamayacak olan iki futbolcunun bundan sonraki kaderi ise PFDK’nın kararına bağlı.

Kaynak: Diyarbakır Söz