Çağlar, hakeme yüklendi

Diyarbakırspor Teknik Sorumlusu Fehmi Çağlar, rakipten daha etkili ve üstün oynamalarına rağmen hakem Serdar Akkoçoğlu ve yardımcılarının taraflı yönetimini aşamadıklarını söyledi. Çağlar,”Futbolcularımın emeğiyle oynadılar. Onları Allah’a havale ediyorum.” dedi.

Çağlar, hakeme yüklendi

‘HAKEM YENİLGİYİ HAZIRLADI’

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor'un sahasında Kahramanmaraş Belediyespor'a mağlup olması üzüntüye neden oldu.

Yeşil-Kırmızılı takım, bu yenilgi ile ligde tutunma şansını da giderek tehlikeye soktu. Antrenör Fehmi Çağlar, hem şanssız hem de hakem kurbanı olduklarını söyledi.Çağlar, "Diyarbakırspor olarak şanssızlığı üzerimizden atamadık. Sahamızda seyircisiz olarak oynadığımız Kahramanmaraş Belediyespor karşısında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Rakibimiz karşısında üstün oynamamıza karşın, sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Maçın ilk yarısı bitmek üzereydi. Gelişen bir atakta açık ve net faul pozisyonundan hakem bize golü resmen attırdı. Kahramanmaraş Belediyespor'lu Fatih, futbolcumuz Faruk'u yere devirdi. Bu duruma hakem görmemezlikten geldi. Tahir de aldığı pasla bize golü attı. “ dedi.

‘EMEĞE SAYGI GÖSTERMEYEN ANLAYIŞ’

Hakemlerin rakibin kazanması için her şeyi yaptığını ileri süren Çağlar, futbolcuların sahadaki mücadelesine yazık edildiğini savundu. Çağlar,”Bu sezon hakemler üzerimize oynuyor. 2 hafta önce Elazığ Belediyespor maçında açık ofsayt olan pozisyonda rakibe penaltı yaratan anlayış bu hafta da sahnedeydi. Karşımızda 11 kişilik değil 14 kişilik rakip vardı. Emeğe saygı yok, vicdanlar kararmış. Sahada adaleti dağıtmakla görevli olanlar büyük zorluklara rağmen koca bir kulübü yaşatmaya çalışanların emeğine saygı göstermiyorsa biz de onları Allah’a havale ediyoruz.İlk yarıda iki net gol kaçırdık. Maçın ikinci yarısında yine atak olmamıza karşın, aleyhimize çalınan düdükler olunca pozisyolarımız kesildi. Maçın hakemi bir de aleyhimize penaltı verdi, kalecimiz bu atışı kurtardı. Sonuç olarak Diyarbakırspor hiç de hak etmediği yenilgili alarak ligdeki durumunu fazlasıyla tehlikeye soktu" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz