Çalımbay: Galibiyeti hak edecek oyun oynamadık

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor karşısında turu geçmek için galibiyeti hakedecek bir oyun oynamadıklarını söyledi.

Çalımbay: Galibiyeti hak edecek oyun oynamadık

Takımının Bursaspor'a 4-1 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan başarılı hoca, galibiyeti hak edecek bir oyun oynamadıklarını belirterek, "Bursaspor'u tebrik ediyorum. Rakip bizden daha çok istekliydi. Bursaspor hak ettiği bir galibiyet aldı. İstediğimiz hiçbirşeyi yapamadık. İlk yarı inanılmayacak derecede kötüydük. İkinci yarı ancak toparlayabildik. Girdiğimiz bir iki pozisyon vardı ama onları da değerlendiremedik. Galibibeyeti hak edecek bir oyun oynamadık. Bir haftadır zor maç oynayacağımızı söylememize rağmen beklenen kapasiteyi alamadık." dedi.

Rıza Çalımbay, "Sezon başından beri aynı oyuncular oynuyor. Onlarda bıkkınlık yorgunluk olması normal. Zor maç olacağı belliydi. Artık play-off maçlarına bakacağız. Kendi sahamızda Bursaspor ile böyle oynarsak işimiz zor. Bursaspor maçında revizyon yapacağız." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Faty de Bursaspor karşısında iyi oynamadıklarını ve üç gün sonra karşılaşacakları rakipleri karşısında elinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydetti.

Toplantıya katılan Ziya'da, Bursaspor'a elendikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz