Çaycumaspor’un başkanı Şenan Kerçin oldu

Zonguldak Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, uzun süren aranın ardından Olağanüstü Kongresini yaparak yeni başkanını seçti. Yeni dönemin başkanı müzisyen Şenan Kerçin oldu.

Çaycumaspor’un başkanı Şenan Kerçin oldu

Zonguldak Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, uzun süren aranın ardından Olağanüstü Kongresini yaparak yeni başkanını seçti. Yeni dönemin başkanı müzisyen Şenan Kerçin oldu.

Çaycuma Belediye binasında düzenlenen Olağanüstü Kongreye açılış gündemini kayyum heyetinden Alaattin Yeşil açtı, ardından divan heyeti seçildi. Divan heyetine İsmail Uzaldı, Doğukan Kasapoğlu ve Ali Köktürk seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Seçimlerde ise kulübün başına 2023-2024 sezonu öncesinde başkanlık yapacak olan başkan adayı olarak Divan heyeti Şenan Kerçin'in ismini söyleyerek üyeler tarafından açık oy usulü ile kabul edildi ve Şenan Kerçin Çaycumaspor'un başkanı seçildi.

Takımın başkanı olan ve aynı zamanda bir müzik grubunun şefliği üstlenen Şenan Kerçin açıklamalarda bulunarak takımın artık yeni bir sayfa açtığını ifade etti. Kerçin konuşmasına şöyle devam etti:

"ÖNCELİKLE BU KULÜBÜN BU SEVİYELERE GELMESİ GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM. BUNU DUYDUĞUMDA BİR ŞEKİLDE DESTEK VERMEM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM. ZATEN BUNUNLA İLGİLİ OLARAK DA 1 YILDIR SÜREKLİ BİR İSTEK VARDI. HATTA BUGÜN SON BİR ÇARE OLDUĞUNU BİLEREK KULÜBÜ ORTADA BIRAKAMAZDIK. BİR ŞEKİLDE BU GÖREVİ ÜSTLENDİK. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BEN VE YÖNETİM İLE BİRLİKTE ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM. BUNDAN SONRA ÇAYCUMASPOR ASLA BU DURUMLARA DÜŞMEYECEKTİR. DÜŞMEYECEĞİNİ DE İNANIYORUM. MÜZİSYEN BAŞKAN SEVERLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HEDEFLERİMİZ ÖNCE KULÜPTEKİ SİSTEMİ OTURTTURMAK. ÖNCE BİR YÜRÜMEYİ ÖĞRENELİM. YÜRÜMEYE BAŞLAYALIM. ONDAN SONRA UFAK UFAK KOŞACAĞIZ. İLLAKİ HEDEFLERİMİZ OLACAK. BENİM AÇIKÇASI ÇAYCUMA'YI GÖRMEK İSTEDİĞİM YER BUGÜN KARABÜKSPOR 1.LİGLERDE OYNADIYSA ÇAYCUMA'DA BELLİ BİR YERE KADAR YÜKSELMESİ KADAR İNANAN BİR İNSANIM. BUNU YILLADIR SORARIM. BU KADAR ESKİ KULÜP NEDEN HALA BURALARDA DİYE İNŞALLAH ORALARA ULAŞABİLİRSEK, NE MUTLU BİZE. "

Başkan Kerçin, Çaycumalılar'dan destek isteyerek, " Çaycuma halkının Çaycumaspor'a destek vermesini gerektiğine inanıyorum. Yeni bir yönetim geldi. Yani her şeyin şeffaf olacağı bir yönetim geldi. Bizlerle beraber olsunlar, bizleri desteklesinler. Bizde gereken cevabı sahada onlara vereceğimizi inanıyorum. Her zaman şampiyonluk olması gerekir. Zaten şampiyonluk yoksa bence hedef yoktur. Öncelikle bu duruma bakmamız gerekiyor. Çünkü gerçekten sıfır bir kulübü alıyoruz. Hızlıca bir ekip oluşturursak tabi ki şampiyonluk."

Kaynak: İHA

Çok Okunan Haberler