Görüş Bildir

Çaykur Rizespor umutlu

SPOR Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Çaykur Rizespor’unteknik direktörü Hikmet Karaman, güçlü rakiplerini yeneceklerine inandıklarını söyledi.

Çaykur Rizespor umutlu
Ligde şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe ile son olarak karşılaştıkları kupa maçındaiyi mücadele ettiklerini, ancakoyunu skora yansıtamadıklarını ifade edenHikmet Karaman, şunları söyledi:
"Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu. Bizde son derece istekli, hırslı ve gelişim içerisinde olan bir oyuncu grubu ile çalışıyoruz. Rakip hangi takım olursa olsun kazanmalıyız. Rakip karşısında bilinçli olacağız. Çünkü karşımızda çok deneyimli bir ekip var. Atağa çıktığında son derece etkili olup asist ve gol vuruşu yapacak oyuncuları var.Çok dikkatli olmamız gerekir. Taraftarımızı, bu maçta 12’inci adam görevi için destek vermeye bekliyoruz. Son iç saha maçında taraftarımız bizi son derece memnun etti. Bunu daha yukarılara çekmemiz lazım."
KWEUKE’NİN DURUMU NETLEŞMEDİ
Çaykur Rizespor’da Kamerun milli takımından sakat olarak dönen Kweuke’nin tedavisi sürüyor. Tecrübeli forvetin Fenerbahçe karşısında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Yeşil mavili ekipte kart cezalısı olan Giray, bu maçta forma giyemeyecek.
VEFAT EDEN ESKİ TEKNİK DİREKTÖR DUALARLA UĞURLANDI
Çaykur Rizespor'un dün vefat eden eski futbolcusu ve teknik direktörü 62 yaşındaki Cesarettin Alptekin için Mehmet Cengiz Tesislerinde tören düzenlendi. Törene Alptekin'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, eski yöneticiÖmer Faruk Ofluoğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'dekatıldı. Alptekin'in cenazesi Ardeşen İlçesi'nde öğle namazından sonraOrtaalan Köyü'ne götürülerektoprağa verildi.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi