Chelsea transfere hızlı başladı, Nathan'ı kaptı

İngiltere Premier Ligi Şampiyonu Chelsea transfere hızlı bir giriş yaptı. Bir zamanlar Manhester City’nin de peşinden koştuğu Brezilyalı genç orta saha oyuncusu Nathan’ı renklerine bağlamış oldu.

Chelsea transfere hızlı başladı, Nathan'ı kaptı

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Chelsea, kısa adı "Nathan" olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Nathan Allan de Souza'yı kadrosuna kattı.

AA’nın haberine göre; Dev Sosyal medya platformu Instagram'daki "nathanallan10" isimli hesabından transferiyle ilgili fotoğrafları da paylaşan 19 yaşındaki futbolcu, "Bir rüya gerçekleşiyor. Her zaman yolumu aydınlattığı için Tanrı'ya teşekkür ediyorum. Bana güvendiği için de Chelsea'ye teşekkür ederim. Takıma en iyi katkıyı sağlamak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Londra ekibinin Brezilya'nın Atletico Paranaense takımında transfer ettiği Nathan için 4,5 milyon sterlin bonservis ödediği iddia edildi.

Manchester City'nin de renklerine bağlamak istediği futbolcunun, geçen ay transfer görüşmeleri ve sağlık kontrolü için Chelsea'nin Cobham'daki tesislerine geldiği paylaşıldı.

Atletico Paranaense ile 13 maça çıkan Nathan, Brezilya'nın 17 ve 20 yaş altı milli takımlarının formasını da giydi.

Kaynak: Spor Merkezi