Çıkış İçin Galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Tarsus İdman Yurdu ile bugün deplasmanda yapacağı maçı için karayolu ile Tarsus’a gitti.

Çıkış İçin Galibiyet

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Tarsus’a hareketi öncesinde yaptığı açıklamada, kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi.

Küçükbayrak, Tarsus İdman Yurdu’nun ligin son sırasında yer aldığını ve toparlanmak için kendileriyle yapacağı karşılaşmaya kazanmak için çıkacağını belirtti.

Rakiplerinin maç kazanmak için ellinden geleni yapacağını ve açık bir futbol ortaya koyup, gol arayacağını dile getiren Küçükbayrak, "Tarsus İdman Yurdu maçının önemi saymakla bitmiyor. Gerçekten çok önemli ve zor bir maç olacak. Ama zorlu derecesi oldukça fazla olan bu maçtan istediğimizi almak için bizde elimizden geleni yapacağız. Kazanmak adına en iyi futbolumuzu ortaya koyacağız" şeklinde konuştu.

ATAK BİR FUTBOL

Rakibin agresif ve atak bir futbol ortaya koyacağını düşündüğünü vurgulayan Küçükbayrak, bu anlayıştan en iyi şekilde faydalanmaya çalışacaklarını kaydetti.

Teknik Direktör Küçükbayrak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Rakibimizin alacağı riskleri ve ortaya koyacağı futbol anlayışını en iyi şekilde analiz edip, buna göre bir oyun sergileyeceğiz. Yani rakibimizin tüm hatalarını iyi değerlendirip sonuca gideceğiz. İnşallah istediğimiz bir oyun ve sonuçla Diyarbakır’a döner ve rahat bir nefes alırız."

Kaynak: Diyarbakır Söz