Görüş Bildir

Çıkışı hedefliyor

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Bandırmaspor ile bugün sahasında yapacağı maçı kazanıp çıkışını sürdürmek istiyor.

Çıkışı hedefliyor

kayıpsız atlatmak olduğunu söyledi.

Küçükbayrak, kupadaki hedeflerine adım adım yaklaştıklarını ve şimdiki hedeflerinin ise grubu lider olarak tamamlamak olduğunu belirtti.

Küçükbayrak, "Kupa maçlarına iyi başladık ve iyi götürdük. Artık son viraja girdik. Yarın Bandırmaspor ile haftaya da Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu iki maçımızın ardından grup maçlarını tamamlayacağız. Ama biz iki maçı da galibiyetle tamamlayıp grubu lider olarak tamamlamak istiyoruz. Bunun için önce Bandırmaspor’u daha sonra Medibol Başakşehir’i mağlup etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

HEDEF GALİBİYETLE ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK

Küçükbayrak, Bandırmaspor ile bugün sahalarında yapacakları maçı seyircisiz oynayacaklarını ve bu duruma çok üzüldüklerini ifada etti.

Maçlara gelen taraftarların dikkatli olmaları ve kulüplerine zarar verecek davranışlardan kaçınmaları gerektiğini dile getiren Küçükbayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maçlarda sahaya atılan yabancı maddeler ve çirkin tezahüratlar nedeniyle bu yıl çok büyük para cezaları aldık. Son olarak Şanlıurfaspor ile sahamızda oynadığımız kupa maçında da kötü tezahüratlar nedeniyle hem para hem de seyircisiz oynama cezası aldık. Bu cezaların maddi boyutu oldukça büyük oldu. Kendi yağında kavrulan bir kulüp için bu cezaların son bulmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın bu konuda dikkatli olmalarını ve kulüplerine zarar verecek davranışlardan kaçınmalarını istiyoruz."

Küçükbayrak, Bandırmaspor maçına tam kadro çıkacaklarını ve hiçbir eksiklerinin olmadığını sözlerine ekledi.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, hedeflerinin yarınki karşılaşmayı

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi