Cimbom'dan Sabri Reis'e sözleşme teklifi: 2+1!

Galatasaray’da teknik patron Hamza Hamzaoğlu’nun kalmasını istediği Sabri Reis lakaplı Sabri Sarıoğlu’nda çiçeği burnunda Başkan Dursun Özbek’in, önümüzdeki Cuma günü 2+1 yıllık sözleşme önereceği öğrenildi.

Cimbom'dan Sabri Reis'e sözleşme teklifi: 2+1!

Galatasaray’da sözleşmesi sona eren ve teknik patron Hamza Hamzaoğlu’nun kalması yönünde rapor verdiği Sabri Reis, yönetimden sonunda davet aldı. Çiçeği burnunda Başkan Dursun Özbek’in, tecrübeli futbolcu ve menajeriyle Cuma günü bir araya gelip yeni bir sözleşme önereceği öğrenildi.

Geçen sezon başında kadro dışı bırakılan ancak Dursun Özbek’in de içinde yer aldığı Duygun Yarsuvat Yönetimi tarafından affedilen Sabri Sarıoğlu şampiyonluk yolunda önemli pay sahibi olmuştu. Hamza Hoca’nın olumlu raporu sonrasında Sabri ile yola devam kararı alan Dursun Özbek ve futbolun yeni patronu Cüneyt Tanman, Cuma günü bir araya gelecekleri tecrübeli oyuncuya, “Devam edelim” diyecek. Başkan Özbek ve Tanman’ın Sabri’ye 2+1 yıllık bir sözleşme önerecekleri ve böylece 31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’da jübilesini yapabilme fırsatını sunacakları belirtildi.

Öte yandan takımda en az kazanan isimlerden biri olan Sabri’ye zam yapılmayacağı ve 1 milyon 250 bin dolar garanti ücretinin değişmeyeceği de gelen haberler arasında.

EMEKTAR KAPTAN

Sezona kadro dışı başlayan, Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelişiyle affedilerek A takıma geri dönen Sabri Sarıoğlu, kadronun emektar kaptanı olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 2002 yılında altyapıdan yükselerek, 13 yıldır Sarı-Kırmızılı formayı giyen Sabri Sarıoğlu, 6 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 TFF Süper Kupası ile toplam 9 kupa kazandı ve 4. yıldıza giden yolda önemli bir isim olarak dikkat çekti. (Skorer)

Kaynak: Diyarbakır Söz