Cüneyt Dumlupınar: Hedef; doğduğum, büyüdüğüm Karşıyaka'da şampiyonluk yaşamak

Kayserispor'u Süper Lige taşıdıktan sonra PTT 1'inci ligtakımlarından Karşıyaka'ya teknik direktörlüğüne getirilen Cüneyt Dumlupınar, Palandöken yaylasındaki kampın çok iyi gittiğini bildirdi. Cüneyt Dumlupınar," Hedef doğduğum, büyüdüğüm yerde şampiyonluk yaşamak" diye duygularını dile getirdi.

Cüneyt Dumlupınar: Hedef; doğduğum, büyüdüğüm Karşıyaka'da şampiyonluk yaşamak

PTT 1'inci Ligde 19 yıldan bu yana şampiyonluk hesapları yapan Karşıkaya'nın alt yapısında futbola başlayan, kırmızı yeşil takımda profesyonel olan Cüneyt Dumlupınar, genç yaşta geçirdiği sakatlık nedeniyle geçiş yaptığı teknik adamlık kariyerine yine Karşıkaya'da başladı.

Kayserispor'u geçtiğimiz sezonda Süper lige çıkaran 35 yaşındaki teknik direktör Dumlupınar, 2 yıllık sözleşme ile yuvaya dönüş yaptı. Renklerinden doğduğu takımla Erzurum'a gelen ve Palandöken'deki Polat Renaıssance Otelde kampa giren Dumlupınar'ın yardımcılıklarını Hasan Çelik ile Reha Özmen yapıyor. Galatasaray'dan sol bek Çağlar Birinci, Kayserispor'dan orta saha oyuncusu Mehmet Eren Boyraz, İstanbul Başakşehir'den kanat oyuncusu Tayfun Pektürk ile orta saha oyuncusu Ömer Can Sokullu, Altınordu'dan forvet Taha Balcı, Gürcü stoper Amisulashvili'yi renklerine bağladı.

İzmir'de 1 Temmuz itibariyle yeni sezon çalışmalarına başladıklarını söyleyen teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, 6 Temmuz'da başlayan Palandöken kampını 15 Temmuz'da tamamlayacaklarını söyledi. Karşyaka'nın teknik direktörü Dumlupınar, Palandöken kampı ve hedefleri konusunda şunları söyledi:

"Öncelikle hepimize inşallah 2015-2016 futbol sezonu hayırlı olur. Erzurum'da 9 günlük bir kamp sürecimiz olacak. Ben ilk defa Erzurum'a geldim. Kamp koşulları gayet iyi, beklediğimin üstünde. Yani bütün takımlara Erzurum'da kamp yapmayı tavsiye ediyorum. 15'inde Erzurum Büyükşehir Belediyespor'la bir hazırlık maçı oynayacağız. Her şey yolunda. Her gün yeni transferlerimiz aramıza katılıyor. Son olarak 4 arkadaşımız aramıza katıldı. Transfer çalışmalarımız devam edecek. İnce eleyip sık dokumaya çalışıyoruz. Bizi hedefe götürecek oyuncularla çalışmak istiyoruz. Hedefe oynayan bir takım yaratmak istiyoruz. Hedefimiz direkt süper lige çıkmak. Geçen sene Kayserispor'da bir şampiyonluk yaşadık. Herkes biliyor ben Karşıyakalıyım. Şampiyonluk yaşamak tabi ki çok güzel. Doğduğum, büyüdüğüm yerde Allah bu senede şampiyonluğu nasip ederse daha güzel olacağı inancındayım."

Kaynak: DHA