Görüş Bildir

Dağaşan ‘Yılın Futbolcusu’ Ödülüne Kavuştu

Yeni Diyarbakırspor AŞ’nin başarılı futbolcusu Nurullah Dağaşan, Marka Futbol tarafından layık görüldüğü ‘Yılın Futbolcusu’ ödülüne kavuştu.

Dağaşan ‘Yılın Futbolcusu’ Ödülüne Kavuştu

Nurullah, en büyük ödülün Play-Off'ta şampiyon olarak 2.Lig'e yükselmek olacağını söyleyerek bu ödülü tüm takım arkadaşları adına aldığını kaydetti.

YILIN EN İYİLERİ ARASINDA YER ALDI

'Marka Futbol 2014-2015 sezonu Yılın Oscarları' yarışmasında ödüle layık görülen Nurullah Dağaşan ödülüne kavuştu. 3.Lig 2.Grup’ta  ‘Yılın Altın Karmasına seçilen Yeni Diyarbakırspor AŞ’den Nurullah Dağaşan, İstanbul’da düzenlenen ödül törenine katıldı.

Bu ödülü kendi adına değil tüm takım arkadaşları adına aldığını belirten Nurullah, en büyük ödülün ise Play-Off'ta şampiyon olarak 2.Lig'e yükselmek olacağını söyledi.

DİYARDAN  KUTLAMA GELDİ

Yeni Diyarbakırspor A.Ş, aldığı ödülden dolayı Nurullah Dağaşan’ı kutladı. Açıklamada, ”Somalı maden işçisi bir ailenin mensubu olan Nurullah Dağaşan'ın bu başarısı en az kendisi kadar kulübümüzü ve taraftarlarımızı da mutlu etmiştir. Bu başarısından dolayı futbolcumuzu tebrik ederek, bu ödülün hem kendisi hem de kulübümüz ve camiamız adına şampiyonluklara ve başarılara vesile olmasını diliyoruz.” denildi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi