Görüş Bildir

Dart antrenörleri belgelerini aldı

Batman’da eğitim sonrası dart antrenörlük belgesi almaya hak kazanan 35 antrenöre belgeleri verildi.

Dart antrenörleri belgelerini aldı

Batman Spor Akademisi'nde düzenlenen törenle 35 antrenöre antrenörlük belgesini Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Abdulaziz Velioğlu ve Dart Federasyonu Batman İl Temsilcisi Ömer Durmaz verdi.

Dart spor dalı Batman’da aktif olduğunu söyleyen Bocce Bowling Dart Federasyonu Batman İl Temsilcisi Ömer Durmaz, şunları kaydetti: “Bugün 35 antrenör arkadaşımız belgelerini vermenin mutluluğu içindeyiz. İlk hedeflerimiz arasında Bocce Bowling Dart branş sporunu, ilk, orta ve liselerde başta olmak üzere üniversitede aktif hale getirerek. İnşallah kısa bir süre içinde Batman'ın her köşesinde her yaş grubunun bulunduğu faal bir branş haline getireceğiz. Çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Abdulaziz Velioğlu’na teşekkür ederim."

Dart Antrenörlük kursuna ev sahipliği yapan Velioğlu yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: “Daha önce de her fırsatta söylediğimiz gibi Batman’ın sporda başarıyı yakalaması ve gençlerimizin sporla buluşması için yapılacak her türlü çalışmaya bu güne kadar katkı sunduğumuz gibi bundan sonrada katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu gün antrenörlük belgesi alan 35 antrenör arkadaşımız diğer antrenör arkadaşlarla dart sporunun Batman’da daha geniş kitleye ulaşmasına katkı sağlayacaklar. Ben tüm antrenör arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi