Görüş Bildir

Destek Çağrısı

Yeni Diyarbakırspor A.Ş, Pazar günü kendi sahasında yapacağı Erzincan Refahiyespor maçı için taraftarlardan takıma centilmenlik ölçüleri içinde destek olmalarını istedi.

Destek Çağrısı

 Kulüpten taraftarlara centilmenlik ölçüleri içinde destek vermeleri çağrısı geldi. Yapılan açıklamada, maçın önemine dikkat çekilerek taraftarlardan destek olmaları istenirken, kulübe zarar verecek davranışlardan ise kaçınılması istendi.

>‘COŞKULU DESTEK BEKLİYORUZ’

>Açıklamada,”Erzincan Refahiyespor maçı bizim için şampiyonluk yolunda büyük önem taşımaktadır. Tek düşüncemiz 3 puan almaktır. Taraftarlarımızın desteği, futbolcularımızın sahadaki mücadelesi ile bunu başaracak güçteyiz. Kulübümüz bu sezon 2 maç seyircisiz oynama ve 70 bin TL para cezası almıştır. Yeni cezalar almamız şampiyonluk yolunda kulübümüzü çok daha büyük sıkıntılara sokacaktır. Herkesin bu konuda hassas olması gerekir. Takımın asıl sahibi olan taraftarlarımızdan coşkulu ve kulübe zarar vermeyecek şekilde destek vermelerini istiyoruz.” denildi.

>REFAHİYESPOR HAZIRLIKLARINA DEVAM

>Yeni Diyarbakırspor A.Ş, Pazar günü kendi sahasında yapacağı Erzincan Refahiyespor karşılaşmasına büyük önem veriyor. Yeşil-Kırmızılı takımın düşüncesi 3 puan alıp Play-Off yolunda bir engeli daha aşmak ve yenilmezlik unvanını 11.maça çıkarmak. Maçın provasını Atatürk Stadı’nda gerçekleştiren Yeni Diyarbakırspor A.Ş’de teknik heyet futbolcuları iki gruba ayırarak çift kale maç yaptırdı. Futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olduğu çift kale maç kıran kırana geçti.

>CEVİZ UYARILARDA BULUNDU

> Antrenörler Orhan Altay ve Mehmet Yılmaz’ın yönettiği çift kaleyi saha kenarında izleyen Teknik Direktör Mustafa Ceviz, futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Forvet oyuncuları Tunç ve Gökhan Aydaş attıkları gollerle göz doldururken, başarılı hücum varyasyonları izleyenlerden alkış aldı. Yeşil-Kırmızılılar, yarın yapacakları ter idmanından sonra hazırlıkları tamamlayacak.

>

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi