Dikkat.. Baraj yükseldi

Tokatspor’un son 3 maçını kazanması Diyarbakırspor’un ligde kalma hesaplarını karıştırdı

Dikkat.. Baraj yükseldi
Daha öne ’25 puan yeter’ denilirken, artık en az 28-29 puanın hesapları yapılıyor. Gaziosmanpaşa maçı için taraftar seferberliği başlatıldı.

TOKAT’IN ÇIKIŞI HESABI BOZDU Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta son 6 haftaya girilirken, ligde kalmak için puan hesapları yeniden yapılmaya başlandı. Diyarbakırspor’da, Tokatspor’un yaptığı transferlere rağmen dikiş tutturamadığı dönemlerde yapılan ’25 puan ligde kalmak için yeterli olacak’ söylemi değişti. Tokatspor’un özellikle hesapta olmayan Altay deplaslanındaki galibiyeti ve Balıkesirspor ile Diyarbakırspor hariç kalan 3 maçını iddiasız takımlarla yapması nedeniyle ligde kalmak için en az 28-29 puan alınması gerektiği ifade ediliyor.

KİLİT MAÇ GAZİOSMANPAŞA Diyarbakırspor’un evindeki 3 maçı kazanması,Tokatspor’a yenilmemesi ve 1 deplasman galibiyeti alması gerektiği yönünde değerlendirmeler yapılıyor.

Kilit maçlardan biri bu haftaki Gaziosmanpaşa maçı olacak. Alınacak 3 puan yeni bir hava yaratırken, ters bir sonuç ibreyi tamamen Tokatspor’a çevirecek.

Pazar günkü Gaziosmanpaşa karşılaşması öncesinde taraftar seferberliği başlatıldı. Bilet fiyatları 2 ve 5 TL olarak açıklanırken, taraftar gruplarının ligin ikinci yarısındaki bir çok maçta olduğu gibi bu maç öncesinde şehir turu atarak taraftarı maça davet edeceği belirtildi.

ALİ :’TOKAT’A DEĞİL KENDİMİZE BAKIYORUZ’ Yeşil-Kırmızılı futbolculardan Ali Yıldırım ,”Tokatspor 2 puan öne geçti ancak onların 5 bizim 6 maçımız var. Biz istediğimiz sonuçları alırsak ligde kalan taraf biz oluruz.Kendi maçlarımıza kilitlendik. Gaziosmanpaşa maçını kazanırsak gerisi gelecektir. Sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Gerekirse tekmeye kafamızı koyacağız. Takımımızı ligde tutmak adına her şeyi yapacağız. Taraftarlarımızı çok üzdük. Ama onlara daha fazla ihtiyacımız var. Pazar günü herkesi tribüne bekliyoruz. Bizim için şu an önemli olan Tokatspor deplasmanı değil bu maçtır.Bu maçı kazandıktan sonra o maçı düşünmeye başlarız.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz