Diyar 3 Puan İstiyor

8 günde yapacağı 3 maçlık zorlu seriye iyi başlamak isteyen bugün Payasspor’u ağırlayacak. Seyrantepe’de 13.00’da başlayacak maçta tek hedef 3 puanla sahadan ayrılmak.

Diyar 3 Puan İstiyor

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta 11.hafta maçları bugün oynanacak. Diyarbekirspor, kendisinden 11 puan üstte yer alan Payasspor’la kozlarını paylaşacak. Bu maçın ardında 16 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Sakaryaspor ve 20 kasım Pazar günü Diyarbakır’da Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Diyarbekirspor,bugünkü maçı kazanarak zorlu seriye iyi başlamak istiyor. Yeşil-Kırmızılı takım, bu sezon evindeki 5 maçta 3 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Payasspor ise deplasman maçlarında 5 puan toplayabildi.

Hakemler İstanbul Bölgesinden

Sakatlığı nedeniyle daha önce sezonun ilk yarısını kapatan Uğur dışında eksiği olmayan Diyarbekirspor, dün yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı.

Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçın hakemleri İstanbul’dan. Sezer Polat’ın orta hakemlik yapacağı maçta Süleyman Yavaşoğlu ve Okan Akbal yardımcı hakemlik görevini yerine getirecek. Maçın 4.hakemi ise Abdülkadir Düzgün.

Kaynak: Diyarbakır Söz