Diyar Avantajlı Dönüyor

3.Lig 2.grup Play Off yarı finalleri ilk maçında Yeni Diyarbakırspor Denizli Büyükşehir Belediyespor, İle deplasmanda 0-0 berabere kalarak rövanş için avantaj sağladı.

Diyar Avantajlı Dönüyor

3.Lig 2.grup Play Off yarı finalleri ilk maçında Yeni Diyarbakırspor  Denizli Büyükşehir Belediyespor, İle deplasmanda 0-0 berabere kalarak rövanş için avantaj sağladı.

TARAFTARLAR DESTEK VERDİ

Doğan Seyfi Atlı Stadyumunda oynanan müsabakada yaklaşık 100 Diyarbakırspor taraftar, maç boyunca takımına destek verdi.

KENTİN YETKİLİLERİ TAKIMI YALNIZ BIRAKTILAR

Yeni Diyarbakırsporun kader maçında Diyarbakır’ı temsil eden Milletvekilleri,  yerel yönetimler, mülkü amirler ile STK’lardan hiç kimsenin destek verip, tribünde yer almaması yadırgandı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Müsabakanın ilk yarısında iki takımda etkili olamazken Denizli Büyükşehir Belediyespordan İlker 23. dakikada yakaladığı gol pozisyonunu değerlendiremedi.

DİYAR İKİNCİ YARIDA KALECİ TAYLAN’A TAKILDI

Yeşil kırmızılı Yeni Diyarbakırspor maçın 86. dakikasında Samet ve 87. Dakikada Enis ile yakaladığı net pozisyonlarda Kaleci Taylan gole izin vermedi.

RÖVANŞ SALI GÜNÜ DİYARBAKIR’DA

Yeni Diyarbakırspor 18 Mayıs  Pazartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Denizli Büyükşehir Belediyespor ile rövanş maçına çıkacak.

Kaynak: Spor Merkezi