Görüş Bildir

Diyar Denizli’de Final İçin Avantaj Arıyor

3.Lig 2.Grup Play-Off yarı final ilk maçları bugün oynanacak. Normal lig maratonunu 62 puanla üçüncü sırada tamamlayan Diyarbakırspor A.Ş, ligi 60 puanla 4.bitiren Denizli Büyükşehir Belediyespor’la Deplasmanda karşılaşacak.

Diyar Denizli’de Final İçin Avantaj Arıyor

Yeşil-Kırmızılı takımın amacı sahadan iyi bir sonuçla ayrılarak 18 Mayıs Pazartesi günü saat 16.30’da Diyarbakır’da yapılacak rövanş maçı öncesinde avantaj sağlamak. Galibiyet veya gollü beraberlik Yeni Diyarbakırspor AŞ’ye finale yükselme yolunda büyük avantaj sağlayacak.

DENİZLİ’DE MAÇ BUGÜN SAAT 16.30’DA

Salı günü uçakla İzmir’e, oradan da karayolu ile Denizli’ye giderek şehir merkezi dışındaki Anemon otelde kampa giren Yeni Diyarbakırspor A.Ş,  Denizlispor tesislerinde yaptığı ter idmanıyla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Serdar Cansu dışında eksik yok, moraller yerinde ve herkes iyi bir sonuçla Diyarbakır’a döneceğine inanıyor. Geçen sezon Konya’da oynanan Play-Off maçlarında finalde Menemen Belediyespor’a 1-0 yenilerek 2.Lig’i son anda kaçıran Diyarbakır ekibi, bu kez hedefe ulaşmakta kararlı.

MAÇ TRT KÜRDİ’DE NAKLEN YAYINLANIYOR

İki kulübün onayı ve TFF’nin izin vermesi üzerine Diyarbakır halkının beklentilerine olumlu cevap veren TRT Kürdi, hem bugün hem de Pazartesi günü oynanacak iki maçı da yayınlayacak. TRT Kürdi’nin canlı yayın kararı halk arasında memnuniyetle karşılandı. Taraftarlar, bu yaklaşımından dolayı TRT yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi