Diyar Gaza Bastı

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan yeşil kırmızılı Diyarbekirspor dış transferlerde ard arda imzaları attırdı.

Diyar Gaza Bastı

Önceki gün Dış transferde Trabzonspor'dan stoper Sefacan Taşkolu, 24Erzincanspor’dan solbek Abdullah Filiz ile sözleşme imzalayan Diyarbekirspor Dünde Tarsus İdmanyurdu'ndan forvet oyuncusu Ergun Cengiz, Arsinspor'dan solbek Muhammed Mahmut Emir, Derincespor’dan sağbek Artun Kütükçü ile ve Ümraniyespor’dan Osman Mertoğlu' ile sözleşme imzaladı. İmza törenine katılan kulübün onursal başkanı Feyzi İlhanlı; gün içinde yeni imzalar olacağını dile getirdi.

YENİ TRANSFERLERİ TANIYALIM

Osman Mertoğlu': 26 yaşında Rize doğumlu bonservisi Ümraniyesporda olan Mertoğlu Geçen sezon Yomraspor'da kiralık oynayıp 4 gol atma başarısını gösteren genç sporcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Ergun Cengiz: 28 yaşında Erzurum doğumlu forvet oyuncusu geçen yıl 2.liğ de Tarsus idmanyurdu formasıyla 5 gol atma başarısını gösterirken Türkiye liglerinde toplamda 204 müsabakada 40 gol attı.

Muhammed Mahmut Emir: Trabzon doğumlu 20 yaşındaki genç defans oyuncusu muhammed geçen yıl 3.liğden küme düşen arsinspor da 7 maç kadroda yer alırken 2 maç ilk 11’de yer aldı.

Artun Kütükçü: 24 yaşında Ankara doğumlu sağbek Artun Kütükçü Ankaragücü patentli geçen yıl Derincesporda 12 müsabakada yer bulabildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz