Diyar puan peşinde

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta sezona deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a 1-0 yenilerek puansız başlayan Diyarbekirspor, ikinci hafta maçına bugün çıkacak

Diyar puan peşinde

Geçen hafta son saniyelerde yediği golle kaybettiği 3 puanı telafi etmek isteyen Diyarbekirspor, hazırlıklarını dün yaptığı ter idmanı ile tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girdi. Sakat futbolcunun olmadığı yeşil-kırmızılı takımda geçen sezondan kalma cezaları olan Tunç Behram ve Ceyhun Demircan bugünkü maçta forma giyemeyecek. Bu maçın ardında iki futbolcunun 4’er maç cezası kalacak.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 16.30

Atatürk Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak karşılaşmayı Van bölgesi hakemi Bayram Başkan yönetecek. Geçen sezondan kalma 5 maçı kendi sahasında seyircisiz oynama cezasından dolayı bugünkü maçta da Diyarbakır ekibi boş tribünler önünde oynanacak.

Diyarbekirspor ile bugün karşılaşacak olan İlk haftayı bay geçiren Payasspor ilk hafta bay olduğu için mücadele etmemişti. Bugün Payasspor, Diyarbekir karşısında sezonun ilk mücadelesine çıkacak. İki takım arasında geçen sezon oynanan maçlarda Diyarbekirspor, Diyarbakır’da 1-1 berabere kaldığı Hatay ekibini deplasmanda 3-1 mağlup etti.

İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz