Diyar üçledi

Yeni Diyarbakırspor-Erzincan Refahiyespor 3-1

Diyar üçledi

Spor Toto 3'üncü Lig 2'inci Grup'ta Yeni Diyarbakırspor, sahasında konuk ettiği Erzincan Refahiyespor'u 3-1 yendi.

>25'inci dakikada Uğur sağdan süratle ceza alanına girdi, geriye çıkarttığı topun gelişine Tunç Murat sert vurdu: 1-0.

>42'inci dakikada konuk takımdan Hüseyin rakip savunmanın arkasına uzun bir top attı.  Erhan ve Fahrettin, topu bir birine bırakınca araya giren Mustafa ayağını uzatarak topu kalecinin kolunun altından filelere gönderdi: 1-1.

>53'üncü dakikada ev sahibi yeşil kırmızıl ekip adına gelişen atakta Erdinç, soldan içeri kesti, pozisyonu takip eden Abdullah Sönmez, yerden sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1.

>76'ıncı dakikada Mustafa sağdan süratle ceza alanına girdi. Mustafa'nın ortaladığı topu ceza alanında Önder elle kesti. Hakem Murat Orhan, penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Tunç Murat, sert bir vuruşla maçın skorunu tayin etti: 3-1.

>Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma ev sahibi ekip Yeni Diyarbakırspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

>FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİLER

>Karşılaşmayı 3 - 1 farkla yenerek Play-Off mücadelesinden kopmayan Yeni Diyarbakırspor ile Erzincan Refahiyespor maçını izleyen Diyarbakır Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giderek futbolcu ve teknik heyeti kutladı. Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, “Takım ve taraftar çok iyiydi. Güzel ve hak edilmiş bir galibiyet aldınız. Bu mücadeleyi devam ettirerek şampiyon olacağınıza inanıyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz