Diyarbakırlı Atıcı Almanya'ya Gidiyor

Almanya'nın Münih kentinde yapılacak olan Dünya Atıcılık Kupası müsabakalarında milli atıcı Ömer Akgün, Diyarbakır'ı temsil edecek.

Diyarbakırlı Atıcı Almanya'ya Gidiyor

19 - 26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak müsabakaların Diyarbakır hazırlıklarını tamamlama aşamasına getiren Ömer Akgün, Ankara'da bir haftalık kampa girecek. Milli atıcı Ömer Akgün, konuya ilişkin yaptığı açıklamada kendisi oldukça zor bir şampiyonanın beklediğini söyledi. Akgün, "Dünyanın en iyi sporcularının yer alacağı şampiyona Almanya'da yapılacak. Dünya Atıcılık Şampiyonası bu anlamda çok önemli. Hedefim burada iyi bir derece elde etmektir. Bu şampiyona öncesinde Ankara'da bir haftalık hazırlık kampı yapılacak. Ankara'daki kampta son durumunu göreceğim ve çok iyi atıcılarla çalışacağım" dedi.

Almanya'daki şampiyonada çok iyi bir derece elde edip, olimpiyat vizesini almaya çalışacağını ifade eden Akgün, “Çok kaliteli sporcuların yer alacağı şampiyonada istediğim dereceyi yapabilirim. Çünkü rakiplerim güçlü ve onlar beni zorlayacak. Yani uzun süredir uğraşını verdiğimi olimpiyat vizesini burada alabilirim” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler