"Diyarbakırspor aidat yaz..."

Diyarbakırspor, ilk etapta 1 milyonluk kitleye ulaşmayı hedefleyen SMS kampanyası başlattı. Her mesaj karşılığında kulübe 5 TL katkı yapılmış olacak.

‘BİR SMS DE SİZ ATIN ÇAĞRISI Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor'un projelerinden ilki olan “SMS ile Kulübüne yardım et “ kampanyası başladı.

Basın Sözcüsü Kenan Aksu ve Futbol Şube Sorumlusu Nafiz Bedirhanoğlu,Ali Gaffar Okkan Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyerek kampanyayı tanıttı.

Ligde çok zor günler geçiren, ekonomik olarak borçlarından ötürü hem Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hem de FİFA nezninde transfer yasakları bulunan Yeşil-kırmızılı kulüp ,bu kampanyadan ilk etapta 1 milyon kişiye ulaşmayı amaçlıyor.

‘HALKIMIZIN GÜCÜ ORTAYA ÇIKACAK’ Basın Sözcüsü Kenan Aksu,kısa ve uzun vadeli projeler hazırladıklarına dikkat çekerek,SMS projesinin hem maddi destek hem de manevi olarak taraftarın takıma olan bağlılığını ortaya koyacağını söyledi. Aksu,”SMS projesini 4 büyükler bile uygulamıştır. Halka en kısa yolla ulaşma ve parasal destek sağlamanın yoludur.  Türkiye'de 4 büyüklerin dışında, en fazla taraftarı olmakla tanınan Diyarbakırpsor ‘u bu SMS projesi ile marka haline getirmek istiyoruz. Gelen paralar kayıt altında olacak. Bunları periyodik olarak halkımıza açıklayacağız. Yıllardır bu projenin başlatılması için her gelen yönetime çağrıda bulunan taraftara işte size fırsat diyoruz. Diyarbakırspor’a 5 TL bağış yapabilecek 1 milyon değil ondan daha fazla taraftarımız olduğuna inanıyoruz.” Dedi.

SMS KAMPANYASI NASIL İŞLEYECEK? Diyarbakırspor kulubünden yapılan açıklamaya göre SMS kampanyası şöyle uygulanacak:

"1 SMS 5 TL" Diyarbakırspor taraftarları cep telefonlarından sadece mesaj yazarak kulüplerine anında 5 TL bağış yapabilecekler.

Tüm operatörlere ait alt yapılarının desteklediği kampanyada mesaj bölümünden, DBAKIRSPOR AIDAT yaz, 8044'e gönder, kulübüne 5 TL katkıda bulun. Mesaj yazarken dikkatli yazın, tam olarak DBAKIRSPOR AIDAT yazılacak, ve 8044'e gönderilecek, yanlış gönderilen mesajlar değerlendirelemeyecek ve mesaj boşa gitmiş olacak. Diyarbakırspor yönetiminin ilk etapta 1 Milyon SMS kampanyasıyla tüm taraftarlarından destek isteyeceği belirtildi.

SMS Kampanyası dışında, Diyarcell projesi kapsamında Turkcell altyapısı ile anlaşma yapılacak .Bu projenin daha sonra kamuoyuna duyurulacağı bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler