Görüş Bildir

Diyarbakırspor lig için umut verdi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Bölge 4.Grup’ta şampiyonluk hedefleri yapan Diyarbakırspor, aynı ligde 4.bölge 2.grupta yer alan Şanlıurfa ekibi Viranşehir Sanayispor’la hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Yeşil-Kırmızılı takım oynadığı pozitif futbolla 9 Haziran Çarşamba günü başlayacak lig maratonu öncesinde taraftarlara umut verdi.

Diyarbakırspor lig için umut verdi

Bu sezon şampiyon olup 3.Lig’e yükselerek 8 yıllık profesyonel lig özlemine son vermenin hesaplarını yapan Diyarbakırspor, son hazırlık maçında ortaya koyduğu olumlu görüntü ile lig sezonu için umut verdi. BAL 4.bölge 2.Grup’ta şampiyonluk için iddialı olan Şanlıurfa temsilcisi Viranşehir Sanayispor’la Seyrantepe Stadı’nda karşılaşan Yeşil-Kırmızılı takım sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Maç boyunca rakibinden üstün oynayan Diyarbakırspor’un golünü Cengiz Argüç Argın kaydetti.

Deneyimli Kaleci Ethem Transfer Edildi

Diyarbakırspor, transferde ise önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Uzun yıllar 2.Lig ve 3.Lig’de forma giyen deneyimli kaleci Ethem Bayburt’un transferi gerçekleştirildi.

Yönetimin forvet ve orta saha transferi için de görüşmeleri sonuçlandırmak üzere olduğu bilgisi verildi.

Diyarbakırspor, ligdeki ilk sınavını 9 Haziran Çarşamba günü Silvan İlçe Stadı’nda Silvan Belediyespor’la yapacak.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi