Diyarbakırspor'da Gözler İkinci Randevuda

Spor Toto 3. Lig 2. Grup Play Off yarı final ilk maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda golsüz berabere kalan Yeni Diyarbakırspor’da tüm gözler ikinci randevuya çevrildi.

Diyarbakırspor'da Gözler İkinci Randevuda

Diyarbakırspor’un deneyimli teknik direktörü Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, play off yarı final ilk maçında gol atmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Ceviz, deplasmanda oynadıkları maçın sonlarında önemli pozisyonlar yakaladıklarını fakat bunları golle çeviremediklerini kaydetti.

PAZARTESİ GÜNÜ ROVANŞ

Denizli’de takımı destekleyen taraftarlara teşekkür eden Ceviz, pazartesi günü rakibe Diyarbakır'ın deplasman olduğunu hissettirmeleri gerektiğini kaydetti.

Ceviz, şöyle dedi: "İlk 45 dakikada iyi oynayamadık. İkinci yarıda oyun hakimiyeti bizdeydi. Gol atıp avantaj sağlamak istedik ama bunu başaramadık. Her şeye rağmen deplasmanda berabere kalarak işi kendi sahamıza bıraktık. Pazartesi galip gelmek için tüm kozlarımızı kullanacağız. Denizli’de takımı yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ediyoruz. 18 Mayıs pazartesi günü yapacağımız maçta daha fazla destek bekliyoruz. Bizim için final havasında maç olacak. Taraftarlarımızla bütünleşip kazanacağız.”

TRİBÜNLERE DAVET

Öte yandan, Yeşil kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, maçın önemine dikkat çekilerek, taraftarlar 18 Mayıs pazartesi günü yapılacak ikinci maç için tribünlere davet edildi.

Açıklamada, şöyle denildi: "Takımımız 18 Mayıs pazartesi günü Diyarbakır Atatürk Stadı'nda tarihi bir maça çıkacak. Finale kalmak için Denizli Büyükşehir Belediyespor'u yenmek zorundayız. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir engel. Yılların özlemine son vermek için bütünleşmeliyiz."

Ev sahibi olma avantajının en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiği vurgulanan açıklama, şöyle devam etti: En büyük gücümüz olan taraftarlarımızın desteği bu engeli aşmada önemli faktör olacak. Bu tarihi maça gelerek takımımıza tam destek verelim. Ev sahibi olmanın avantajlarını en iyi şekilde kullanalım ve takımımıza zarar vermeyecek şekilde rakibe deplasmana geldiğini en iyi şekilde hissettirelim. Haydi Diyarbakır, pazartesi saat 16.30'da tribünlere koşalım ve inletelim. Bu takım senin, bu görev senin."

Kaynak: Spor Merkezi