Diyarbekir'de değişen ne?

İkinci yarı için hummalı bir çalışma içerisine giren Diyarbekirspor'da, iç ve dış transferde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Diyarbekir'de değişen ne?

3. Lig temsilcimiz Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor, ikinci yarı hazırlıklarını kampta devam ederken, iç ve dış transferde ise ilginç gelişmelere sahne oluyor.

Takımda uzun süredin top koşturan Gökhan Payal ile Cenk Sarıtaş, aileci sorunlarını gerekçe gösterip, takımdan ayrılmak istedi. Yönetim Kurulu futbolculardan gelen isteği, değerlendirerek iki futbolcuya bonservis bedellerini getirmeleri şartıyla, kulüpten ayrılabileceğine yönelik karar aldı. Karşılışlı anlaşmayla Payal ve Sarıtaş'la yollar ayrıldı.

İKİ FUTBOLCU AYRILDI

Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, "Karşılıklı anlaşma ile Gökhan Payal ve Cenk Sarıtaş'ın mukaveleleri fesh edilmiştir.İki futbolcuya da bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz. Takımımıza yapılacak transferler için çalışmalarımız devam etmekte olup sonuçlanma aşamasına gelinmiştir. Takımımızın ihtiyacı olan önemli oyuncuları transfer etmek üzereyiz.Transferler kesinleştiğinde kamuoyuna gerekli açıklamalar yapılacaktır."

Kaynak: Spor Merkezi