Diyarbekirspor basınla bir arada 

2.Lig Beyaz Grup’ta 7 maç sonra galip gelerek kötü gidişata “dur” diyen Diyarbekirspor’da yönetim ve teknik heyet, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Diyarbekirspor basınla bir arada 

DİYAR BÜYÜK HEDEFLERİ YERİNE GETİREBİLECEK Mİ?

Kulübün Seyrantepe’deki tesislerinde gerçekleşen programa basın büyük ilgi gösterdi.

Başkan Serkan Genç, basın başta olmak üzere kentin tüm dinamikleriyle bütünleşmek istediklerini söyledi. Teknik direktör Süleyman Gökhan Karaaslan ise hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu kaydetti.

Diyarbekirspor’da yönetim ve teknik heyet, kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan kulübün Seyrantepe’deki tesislerinde gerçekleşen programa yerel ve ulusal basın kuruluşları geniş çaplı katılım sağladı.

Basın dahil kentin bileşenleriyle kaynaşma sağlama amacında olduklarını belirten Kulüp Başkanı Serkan Genç, bu tür organizasyon ve etkinlikleri artırmayı amaçladıklarını ifade ederek, önümüzdeki günlerde farklı kesimlerle bir araya geleceklerini kaydetti.

FARKLI KESİMLERLE BİR ARAYA GELECEĞİZ

İyi bir kadro kurmalarına rağmen son haftalarda düşüş yaşadıklarını anlatan Genç,Ankaraspor galibiyetiyle bunun üstesinden geldiklerini ifade etti. Genç,

Aslına hedeflediğimiz gibi sezona iyi başladık. İyi bir kadromuz var. Çok daha iyi durumda olmamız gerekirdi. Ne olduysa hakem faciasına maruz kaldığımız 1461 Trabzon maçından sonra oldu. Bir türlü bu çıkmazdan çıkamadık. Geçen hafta Ankraspor gibi güçlü bir rakibi yenerek bunu aştık. Bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağız. Hedeflerimiz var. Şehrin desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Bugün kıymetli basın emekçileriyle bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulunduk. Kentimizdeki farklı kesimlerle bir araya gelerek bu ilişki ve diyalog zeminini artıracağız.”

dedi.

TEKNİK DİREKTÖR KARAASLAN :”HEDEFİMİZ PLAY-OFF”

Türkiye Liglerinin en genç teknik direktörü olduğunu belirten Teknik direktör Süleyman Gökhan Karaaslan ise takımın iyi bir noktada olduğunu ifade ederek hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu söyledi. Tesislerin çok güzel olduğunu, burada huzurlu bir çalışma imkanı bulduklarını kaydeden Karaaslan,

”30 yaşındayın.Türkiye profesyonel liglerinin  en genç teknik adamıyım. Yaklaşık 8 yıl Mustafa Denizli ile beraber çalıştım. Diyarbekirspor'a geldiğimde kötü gıden bir gidişat vardı fakat şu an oyunumuz gelişmeye devam ediyor. Oyuncularım gayet iyi. Benimde kadro seçiminde elimi zorlaştırdı. Hedefimiz Diyarbekirspor'u Play Off potasına sokmak. Çok güzel tesislerimiz var. Burada imkânlar gayet iyi. Bize düşen başarılı olmak.”

İfadesine yer verdi.

Haber: Filiz YAŞA

Kaynak: Diyarbakır Söz