Diyarbekirspor: "Bu takım bunu hak etmiyor!"

Kısıtlı imkanlarla başarılı bir grafik çizip Play-Off potasına yaklaşmasına rağmen şehirden istediği desteği alamayan Diyarbekirspor, yaşadığı sahipsizliğe sitem etti.

Diyarbekirspor:

Kulüp Başkanı Serkan Genç,"Bu kadar başarılı olan bir takımın tribünlerinin boş kalması bu şehrin ayıbıdır. Kendi şehrimizde üvey evlat muamelesi görmekteyiz " diye konuştu.


Kısıtlı imkanlar ve dar bir kadroyla mücadele etmesine rağmen başarılı bir performans ortaya koyan Diyarbekirspor, şehrin takıma sahip çıkmadığına dikkat çekerek taraftarlardan şehirdeki STK ve Spor taban birliklerine kadar herkese sitem etti.
"Bu kadar başarılı bir takm bunu hak etmiyor " diyen Kulüp Başkanı Serkan Genç, şehirde hak ettikleri desteği alamadıklarını söyledi.
Kulübün kuruluşundan beri kimseden maddi destek almadan onursal başkan Feyzi İlhanlı'nın tek başına sağladığı finansal destekle  ayakta durduğunu belirten Genç, tribünlere gelmeyen şehir halkına da veryansın etti.

BU TAKIMA SAHİP ÇIKIN!

Başkan Genç,"Bu kulüp yıllardır kimseden tek kuruş maddi destek almadan ayakta duruyor ve başarılı oluyor. Bu sezon kısıtlı imkanlarla Play-Off'u zorluyoruz. Tribünlerin boş kalması her şeyden önce bu kente yakışmıyor.  Bu onurlu mücadeleyi yürüten teknik heyet ve futbolculara ayıp oluyor. Kendi şehrimizde üvey evlat muamelesi görüyoruz. Bu kadar emeğe yazık değil  mi ? Biz bu şehrin takımı değil  miyiz?
Diyarbakır halkından rica ediyoruz. Biz bugün varız yarın olmayız ama bu takm bu şehrin adını taşıyor. Lütfen bu takıma sahip çıkalım ' dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz