Diyarbekirspor’da Hazırlıklar Sürüyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da Gaziosmanpaşa maçı hazırlıkları devam ediyor.

Diyarbekirspor’da Hazırlıklar Sürüyor

Diyarbekirspor teknik direktörü Namık Altunsoy, deplasmanda yapacakları karşılaşmaya kazanmak için hazırlandıklarını söyledi. Altunsoy, Ayvalıkgücü Belediyespor maçında önemli bir galibiyet alarak, büyük bir moral depoladıklarını belirtti. Altunsoy, bu hafta sonu deplasmanda yapacakları maçın zorlu geçeceğini ve çok dikkatli olmaları gerektiğini kaydetti. Altunsoy, şöyle dedi:

“Rakibimiz ligin alt sıralarında yer alıyor. Her maça çıkış gözüyle bakıyorlar. Bizim maça da kazanmak için çıkacaklar. Bu nedenle çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bizim de puan kaybetme kredimiz yok. Çok iyi motive olmazsak canımız yanabilir. Herkes bunun farkında olsun. Bizim için şu an en önemli maç budur. Takım olarak yara almayalım. Bu maçı kazanırsak önümüz açılır."

150 BİLET BASILACAK

Diyarbekirspor kulübünden yapılan açıklamada, 20 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanacak Gaziosmanpaşa-Diyarbekirspor karşılaşması için statü gereği Diyarbekirsporlu taraftarlara stat kapasitesinin yüzde 5'i kadar yer ayrılacağı belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:

“Gaziosmanpaşa kulübü ve Futbol Federasyonu ile yaptığımız görüşmelerde Futbol Federasyonu bu sayının üstüne çıkılmayacağını ifade etmiş ve buna yasal dayanakları engel göstermiştir. Ev sahibi takım taraftarlarının cezadan dolayı alınmayacağı maça 150 taraftarımız için bilet bastırılacaktır.”

Kaynak: Diyarbakır Söz