Diyarbekirspor destek çağrılarını yineledi

Son 7 maçında sadece 1 kez yenilen ve bu süreçte 14 puan toplayarak önemli bir çıkış yakalayan Diyarbekirspor, Pazar günü Diyarbakır’da karşılaşacağı Bucaspor 1928’i de yenerek devreyi zirve yarışı için iddialı bir yerde tamamlamak istiyor.

Diyarbekirspor destek çağrılarını yineledi


Bursaspor maçını unutup Pazar gününe odaklandıklarını belirten Yeşil-Kırmızılılar,

”Bu süreçte herkesin desteğine ihtiyacımız var”

diyerek taraftarları,sporseverleri ve şehrin tüm bileşenlerini Buca maçına davet etti.


Son 7 maçında 4 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 14 puan toplayan Diyarbekierspor, iç sahada Ankaraspor,Altınordu ve Ankara Demirspor’u, deplasmanda da Bursaspor gibi rakipleri mağlup etti. Önemli bir çıkış yakalayan Yeşil-Kırmızılı takım bu süreçte sergilediği başarılı performansla lig yarışına ortak oldu. Her geçen hafta biraz daha ligin zirvesine yaklaşan Diyarbekirspor, ortaya koyduğu göze hoş gelen futbolla da dikkat çekiyor.
Sezonun ilk yarısının son hafta maçında Pazar günü Bucaspor 1928’i konuk edecek olan Dyarbekirspor’da teknik heyet ve futbolcular sahadan yeni bir galibiyetle ayrılarak ilk devreyi üst sıralarda bitirmenin hesaplarını yapıyor.

BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN


Takımın bir de taraftarlara, sporseverlere ve şehrin bileşenlerine çağrısı var. Destek çağrısında bulunan Yeşil-Kırmızılılar,

”Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Pazar günü saat 14.00’da yapacağımız Bucaspor maçında bizi yalnız bırakmayın. Takım olarak bunu herkesten rica ediyoruz. 7’den 70’e kadar tüm Diyarbakır halkını tribünlere davet ediyoruz”

şeklinde mesaj verdiler.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz