Diyarbekirspor, Fırsatı Tepmek İstemiyor

Geçen hafta kendi sahasında oynaması gereken Etimesgut Belediyespor maçının rakip takımın kupa maçları nedeniyle 23 Mart’a ertelenmesi üzerine ikinci yarıya Pazar günü deplasmanda başlayacak olan Diyarbekirspor, önceki gün Antalya’dan geçtiği Payas’ta maç saatini bekliyor.

Diyarbekirspor, Fırsatı Tepmek İstemiyor

Geçen hafta kendi sahasında oynaması gereken Etimesgut Belediyespor maçının rakip takımın kupa maçları nedeniyle 23 Mart’a ertelenmesi üzerine ikinci yarıya Pazar günü deplasmanda başlayacak olan Diyarbekirspor, önceki gün Antalya’dan geçtiği Payas’ta maç saatini bekliyor. Nefeslerin tutulduğu ve sadece 3 puan hesaplarının yapıldığı Yeşil-Kırmızılı takımda sakat ve cezalı futbolcu yok. Lider Etimesgut’un dün kendi sahasında berabere kalmasıyla doğan şansı değerlendirerek puan farkını 5’e indirmek istiyor.

TARAFTAR DESTEĞİ OLACAK

Teknik heyet ve futbolcular,rakibin düşme hattında olması ve devre arasında kadrosuna takviyeler yapması nedeniyle maçın zor geçeceğine dikkat çekerek şampiyonluk hedefinde sapma olmaması için kazanmak zorunda olduklarını dile getirdiler. Dün gece Diyarbakır’dan hareket eden taraftarlar ile Payas’ta ve yakın yerlerde yaşayan çok sayıda taraftarın bugünkü maça gelerek takıma destek vereceği kaydedildi.

DEPLASMAN KARNESİ İYİ

Diyarbekirspor, 9 deplasman maçında 2 galibiyet ve 5 beraberlikle 11 puan toplarken,2 kez de sahadan yenilgi ile ayrıldı. Payasspor ise evindeki 9 maçta 2 galibiyet,3 beraberlik ve 4 yenilgi ile 9 puan toplayabildi.

Payas İlçe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçta hakem Ömer Tolga Güldibi düdük çalacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz