Diyarbekirspor kendini yeniledi

2.Lig ekibi Diyarbekirspor’da kulüp başkanı Turan İlgin, şu ana kadar 8 transfer gerçekleştirdiklerini belirterek kadroya 6 oyuncu daha ilave etmeyi amaçladıklarını söyledi. Tribünlere yenilik ve heyecan getirmeyi de amaçladıklarını kaydeden ilgin,”Kırmızı Cephe adıyla kurulmuş olan taraftar grubumuz inşallah Diyarbakırspor’un efsane taraftar grubu Kardeşler Grubu’nun ruhunu tekrar meydana getirecek.” dedi.

Diyarbekirspor kendini yeniledi

Transferin hareketli kulüpleri arasında yer alan Diyarbekirspor’da kulüp başkanı Turan İlgin, devam eden transfer çalışmaları, kamp programı ve yeni sezondaki çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Şu ana kadar iç transferde 7 oyuncu ile yeniden anlaşıp dış transferde 8 futbolcuyu renklerine bağladıklarını açıklayan İlgin,”İstikrar adına kadromuzun iskeletini koruduk, bu amaçla 7 oyuncumuz ile yola devam kararı aldık. Artık bu kentin evladı sayılan Şenol Demir hocamızla yeniden anlaştık. Nokta transferlere yoğunlaştık. Takımlarında  başarılı olmuş ve istikrarı yakalamış 8 oyuncuyu transfer ettik. Bizim için transfer bitmedi. Sürprizlerimiz devam edecek. Aralarında flaş sayılacak isimlerin de olduğu 6 transfer daha yapacağız. Bunlar kesinlikle nokta oyuncular olacak. Deneme-yanılma yoluyla transfer yapmak gibi bir hataya düşmeyeceğiz.” dedi.

“Aileler Maça Gelsin İstiyoruz”

Hedeflerinin 2.Lig’deki ilk yılda kente şampiyonluk heyecanı yaşatmak olduğunu ifade eden Başkan İlgin, takımın kentle olan bağını güçlendirmek için de çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Başkan İlgin,”33 bin kişilik dev bir stadımız var ama içinde Süper Lig veya 1.Lig takımımız yok. Bu eksikliği gidermek istiyoruz. Bunun için gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. Taraftarla bütünleşen,heyecan yaratan, hedefe yürüyen bir takım olacağız. Kırmızı Cephe adıyla kurulan taraftar grubumuz hem bizim takımımıza hem de kentimizin diğer takımlarına destek verecek. Kentin tüm takımları bizimdir. Biz istiyoruz ki insanlar aileleriyle maçlarımıza gelerek güzel günler yaşasın, eğlensin ve mutlu olsun. Şimdiden tüm halkımızı yeni sezonda maçlarımıza davet ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi