Diyarbekirspor Tff Genel Kurulda

Diyarbekirspor Kulübü, Ankara’da yapılan TFF Mali Genel Kurulu’na katıldı. Kulübü kongrede A. Ş Başkanı İhsan Yapıcı temsil etti.

Diyarbekirspor Tff Genel Kurulda

Türkiye Futbol Federasyonu Mali Olağan Genel Kurulu, 297 delegeden 192'sinin katılımı ile gerçekleşti. TFF Yönetimi, delegelerin oylarıyla ibra edildi. Toplantıda 2. Lig ve 3. Lig kulüplerinin temsilcileri, mali sorunlar başta olmak üzere bir çok konudaki adaletsizlik ve eşitsizliği dile getirerek federasyon yönetiminden çözüm üretmesini istedi. 3. Lig kulüpleri, 3. Lig’de uygulanan 25 yaş kontenjanını da eleştirerek kontenjanın kaldırılmasını talep etti.

DÖNCE İFTAR YEMEĞİ,SONRA KONGRE

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Olağan Mali Genel Kurul öncesi toplanan futbol ailesine iftar yemeği verdi.

Ankara JW Marriott Otel'deki iftara Başkan Demirören ile birlikte Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TFF Başkanvekili Hüsnü Güreli, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Erhan Kamışlı, Mustafa Çağlar, TFF Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Selahattin Aydoğdu, Serhat Soysal, Genel Sekreter Kadir Kardaş, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı, İşadamı Selahattin Altındağ ve Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig, Spor Toto 2. ve 3. Lig'den bazı kulüp başkanları, yöneticileri ve delegeler katıldı. Yemeğe A.Ş Başkanımız İhsan Yapıcı da katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz