Diyarbekirspor'da 3 puan mutluluğu

Bucaspor’u 3-1 yenen Yeşil-Kırmızılı ekip,D sezonun ilk deplasman galabiyetinin sevincini yaşıyor. Diyarbekirspor bu hafta, peş peşe maçlara çıkacak.

Diyarbekirspor'da 3 puan mutluluğu

3. Lig 3. Grup’ta deplasmanda Bucaspor’u farklı bir skorla 3-1 yenerek ;uanını 12'ye çıkaran Diyarbekirspor sezonun ilk deplasman galibiyetinin secinçini yaşıyor. Galibiyet serisi yakalayan Yeşil-Kırmızılı takımda teknik direktör İskender Eroğlu da takımın başında çıktığı ikinci sınavından da 3 puanla ayrılmanın grururu yaşıyor.

İzmir’de oynanan Bucaspor maçında dostluk ve centilmenlik adına güzel görüntüler de yaşandı. İki takım taraftarları karşılıklı olarak takımları tribüne çağırarak alkışladı.

7  Günde Üç Maça Çıkacak

Diyarbekirspor’u 7 gün içinde yapacağı üç maçlık yoğun program bekliyor. 13 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında aynı puana sahip olduğu Antalya ekibi Serik Belediyespor’u ağırlayacak olan Diyarbekirspor,daha sonra 4 günde iki deplasman maçına çıkacak. 17 Ekim Çarşamba günü İstanbul’da Bağcılarspor ve 21 Ekim Pazar günü Cizre’de Cizrespor’un konuğu olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz