Görüş Bildir

Diyarbekirspor’da Payasspor maçı düşünülüyor

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Payasspor maçını düşünüyor.

Diyarbekirspor’da Payasspor maçı düşünülüyor

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Sultanbeyli Belediyespor maçını 1 – 1 beraberlikle kapatan Diyarbekirspor’da gözler ve dikkatler Cumartesi günü sahasında oynayacağı Payasspor karşılaşmasına çevrildi.

Diyarbekirspor,kötü başlangıç yaptığı ligde yapıtğı çıkışla 4 maçta 10 puan toplamıştı lig zirvesi için ümitlenmeşti. Fakat Yeşil – Kırmızılı takım oynadığı son 3 maçta 7 puan kaybeden Diyarbekirspor, Düzyurtspor, Sultanbeyli Belediyespor deplasmanın da 1 – 1 berabere kalmıştı. Sahasında Afjet Afyonspor’a 4 – 3 mağlup olarak bu geçen sürede 2 puan taplayabildi.

Teknik Metin Altınay nezaretindeki  yapılan antreman , ısınma çabukluk ve kordinasyon hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa paslaşmalarla devam etti. İdmanın ana bölümünde orta saha ve şut çalışmaları yapıldı.

Teknik Direktör Metin Altınay, geçen haftayı unuttuklarını belirterek, “ Şimdi önümüzde Payasspor maçı var,bu maçımızı kazanıp tekrar çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. Ligde sıkışık bir maratona girdik 3 maçımızı final havası içerisinde oynayıp taraftarlarımızı sevindireceğiz. “ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi