Diyarbekirspor’dan Ankara çıkarması

Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, Ankara’da bazı görüşmeler gerçekleştirdi. AK Parti Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ile yapılan görüşmede kulübün çalışmaları ve tesisleşme faaliyetleri hakkında bilgi alış-verişinde bulunuldu. Serkan Genç,”Görüşmelerimiz çok iyi geçti. Galip bey desteğini ifade etti, bundan çok memnun kaldık. Kulübün geleceği ve başarısı için herkesle ve her kesimle görüşmelere devam edeceğiz.” diye konuştu.

Diyarbekirspor’dan Ankara çıkarması

2.Lig Beyaz Grup ekibi Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, Ankara’da aralarında AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu’nun bulunduğu bazı görüşmeler gerçekleştirdi. Kulübün çalışmaları ile kısa ve uzun vadeli hedefleri hakkında bilgi vererek bazı konularda destek talep eden Serkan Genç,Diyarbakır’ın menfaati için herkesle ve her kesimle görüşeceklerini, kulübün kapısının da herkese açık olduğunu söyledi. Tesisleşme çalışmalarına büyük önem verdiklerini anlatan Genç, milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ile yapılan görüşmenin çok verimli geçtiğini dile getirerek gösterdiği ilgi ve destek sözleri için teşekkür etti.

GAFFAR OKKAN’IN MEZARINI ZİYARET ETTİ

Ankara’da bazı görüşmeler daha gerçekleştiren Serkan Genç, yeni sezonda her kesimden insanları stadyumda takımın yanında görmek istediklerini de kaydetti. Genç,”Gerek Diyarbakır’daki şehir yöneticileri ve kent bileşenleriyle, gerekse Ankara düzeyinde görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Amacımız herkesin ve her kesimin desteğini almak. Bizler gelip geçeriz, esas olan Diyarbakır’dır.” dedi.

Genç, ayrıca 24 Ocak 2001’de şehit edilen Diyarbakır eski emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan’ın Sakarya Hendek’te bulunan mezarını ziyaret ederek dua etti ve mezarına gül bıraktı.

Kaynak: Spor Merkezi