Diyarbekirspor'un Karadenizli hakemlere tepkisi

Zonguldak Kömürspor'la oynanan maçta görev yapan Ordu ve Rize bölgesi hakemlerinin kötü yönetimi, kart gören oyuncuların bu hafta bir başka Karadeniz takımı olan 1461 Trabzon'la yapılacak kritik maç öncesinde cezalı duruma düşmesi kafalarda soru işareti oluşturdu.

Diyarbekirspor'un Karadenizli hakemlere tepkisi

Diyarbekirspor cephesi hakem kararlarına tepkili, TFF ve MHK duyarlı olmaya davet edildi.

1461 TRABZON MAÇINA DİKKAT

Zonguldak Kömürspor'la deplasmanda oynadığı maçta hakem kararlarından dolayı mağdur olan Diyarbekirspor, Ordu ve Rize bölgesi hakemlerinin gösterdiği kötü yönetime tepkili.

Zonguldak Kömürspor'lu oyuncuya kırmızı kart göstermek yerine Diyarbakırspor'lu Tolga Kalender ve Burak Asan'ı oyundan atıp Yeşil-Kırmızılı takımı 9 kişi bırakan hakemler sadece bu maç için değil, bu hafta adayı 1461 Trabzon'la oynanacak önemli karşılaşma için de takımı zor durumda bıraktı.

Diyarbekirspor cephesinde hakem kararlarına ve hakem atamalarına karşı sert tepki var.

"ADİL YÖNETİM İSTİYORUZ"

Yeşil-Kırmızılı kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na çağrıda bulunarak yeni bir mağduriyet oluşmaması için 1461 Trabzon'la yapacağı maça dikkatli ve adil bir atama yapılmasını istedi.

Zonguldak Kömürspor'la yapılan maçta ciddi bir şekilde mağdur edildiklerini belirten Yeşil-Kırmızılılar,"Emeğimiz gasp edildi..Bir daha böyle hakemler istemiyoruz." şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz