Görüş Bildir

Diyar'da Galibiyet Sevinci

5 maçlık seyircisiz oynama cezasını tamamladıktan sonra taraftarlarının huzuruna çıkan 3.Lig 2.Grup takımı Diyarbekirspor, sahadan galibiyetle ayrılarak çıkışını devam ettirmenin sevincini yaşıyor.

Diyar'da Galibiyet Sevinci

Zara Belediyespor’u tek golle geçen Yeşil-Kırmızılı takımda maç sonunda galibiyet taraftarlarla paylaşıldı. Maraton tribünü önüne giderek taraftarlarla beraber ‘Diren Diyarbekir’ tezahüratı yapan futbolcular, son dönemlerin modası haline gelen öz çekim (selfie) yaparak ilginç görüntü oluşturdu.

‘TARAFTAR İTİCİ GÜÇ OLDU’

Teknik Direktör Namık Altunsoy,puan cetvelindeki yerinin aksine diri olan bir takımı yendiklerini söyledi. Altunsoy,”Zara Belediyespor çok can yakabilecek bir takım. İlerleyen haftalarda daha başarılı olacaklarını düşünüyorum. Seyircili ilk maçımıza arzulu ve istekli başladık. İlk yarıda net pozisyonlardan yararlanamadık. Aynı disiplinle devam ederek golü bulduk,kazandık. Bundan dolayı çok mutluyuz. Futbolcularımı canı gönülden kutluyorum.Taraftarlar harikaydı. Büyük destek verdiler ve ne kadar önemli güç olduklarını ortaya koydular. Hedefimiz üst lige çıkmaktır. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

FUTBOLCULARDAN ALANKO MESAJI

Galibiyeti getiren golü atan Mehmet Özdıraz ile Fahrettin’in cezalı olmasından dolayı 11’de görev yapan İbrahim Konuksever, galibiyeti hafta içinde geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden  taraftar Süleyman Alanko’ya atfetti. Özdıraz ve Konuksever,”Süleyman kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz,ailesinin ve taraftarlarımızın acısını paylaşıyoruz. Galibiyeti kendisine atfediyoruz. Taraftarlarla buluşmanın heyecanı vardı. Mutlaka kazanmak istiyorduk. Bunun için mücadele ettik ve sonunda başardık. “ dediler.

Muhammed Yürükuslu ise,”Taraftarlarımızı sevindirdiğimiz için biz de mutluyuz. İyi futboldan ziyade iyi mücadele ettik. Taraftarlarımızın desteği ile kazandık. Onlardan daha fazla destek bekliyoruz. Bu zorlu yarışta inşallah mutlu sonla ayrılacağız” ifadelerini kullandı.

FAHRETTİN’İN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Sarı kart cezalısı olduğu için Zara Belediyespor  maçında  forma giyemeyen Diyarbekirspor’un  başarılı futbolcusu  Fahrettin Bıyıklı'nın aynı zamanda doğum günüydü. Maçın ardında kulüp tesislerinde  kendisi için doğum günü partisi düzenlendi.Yeşil-Kırmızılılar galibiyeti Fahrettin'e hediye etti.Fahrettin de galibiyet ve doğum günü jesti için arkadaşlarına teşekkür etti.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi