Görüş Bildir

Diyar’dan Golsüz 1 Puan

Diyarbekirspor, deplasmanda Payasspor’la 0-0 berabere kalarak 4.sıradaki yerini korudu. Yeşil-Kırmızılı takım aldığı 1 puanla 6.sıradaki takımla puan farkını 8’e çıkardı.

Diyar’dan Golsüz 1 Puan

3.Lig 3.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, 3 puan hedeflediği Payasspor deplasmanından 1 puanla dönebildi. Ligin rahat ekipleri arasında yer alan Hatay temsilcisi karşısında her iki yarıda da yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Diyarbekirspor, 0-0’lık sonuçla sahadan beraberlikle ayrıldı. Puanını 51’e çıkaran Diyarbekirspor, 4.sıradaki yerini korurken,6.sıradaki Düzyurtspor’la puan farkını 8’e çıkararak Play-Off hedefine bir adım daha yaklaştı.

Çarşamba  Günü Rakip Sakarya

Kendi sahasında Bayrampaşa’yı 3-0 yenen lider Afjet Afyonspor şampiyonluğa biraz daha yaklaşırken,kendi sahasında Orduspor’u 5-0 yenen Sakaryaspor üst üste 7.galibiyetini alarak ikinci sıradaki yerini korudu. Kendi sahasında Orhangazispor’u 3-0 yenen Darıca Gençlerbirliği haftayı 3.sırada tamamladı.

Diyarbekirspor, 29 Mart Çarşamba günü Seyrantepe Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak maçta Sakaryaspor’la karşı karşıya gelecek. Yeşil-Kırmızılı takım, 2 Nisan Pazar günü ise deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi