Diyar'ı 'Tokat'layacağız

Tokatspor Basın Sözücüsü Emrah Altun, "Biz bir çok engel ve virajlardan döndük. Son viraj olan Diyarbakır karşılaşmasından da rahat bir şekilde döneceğiz" dedi.

Diyar'ı 'Tokat'layacağız
Altun ,Balıkesir maçını unutarak ligin kaderini belirleyecek ve kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Diyarbakırspor karşılaşmasına çok önem verdiklerini dile getirdi.

Altun, “Balıkesirspor’a her ne kadar mağlup olsak da hedefimizden koptuğumuz yada uzaklaştığımız anlamına gelmiyor. Zaten Tokatspor’un bu sezonki hedefinin ligde kalmak olduğunu belirtmek istiyorum. Kendi sahasındaki tüm maçları alacak ve deplasmandan da toplayabildiği kadar puan toplayacağını söylemiştik. Bu takımın ligde kalacağını her zaman söyledik ve yine yeniliyoruz. Diyarbakırspor müsabakası adeta, tam anlamıyla final niteliğindeki bir müsabaka olacak. Bu zamana kadar çok virajlarla, engellerle karşı karşıya kaldık ama hepsini aştık. Diyarbakırspor müsabakasında muhteşem bir futbolla taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Sonraki maçlarda da yine aynı performansı sergileyerek toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp Tokatspor’u ligde bırakmak istiyoruz” dedi.

‘DİYARBAKIRSPOR’U FARKLI YENECEĞİZ’ İddialı sözler kullanan Altun, Diyarbakırspor ile aralarında ciddi bir kadro kalitesi ve güç farkı olduğunu belirterel rahat bir şekilde 3 puana ulaşacaklarını iddia etti.

Altun,”Diyarbakırspor, karşılaşması bizim için çok önemli. İkinci yarıdan sonra en büyük rakibimiz Diyarbakırspor oldu. İki takımdan bir tanesi ligde kalacak bir tanesi ise ligden düşecek. Ligde kalacak takımda biz olacağız inşallah. Bu ligde kalacağımıza ne kadar inandığımızı gösteren bir fırsattır bu karşılaşma. Tüm taraftarlarımızı bu müsabakaya davet ediyoruz. Tokat halkına da bu maçın önemini bildiriyor. Biletlerimizin yine 1 Tl olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Bizleri yalnız bırakmamalarını diliyor, Tokatspor’un ligde kalmak adına en büyük adımı atacağı böylesi önemli bir maçta desteklerini bekliyoruz. Diyarbakırspor’un mücadelesine saygılıyız ama iki takım arasında çok fark var. Hem kadro hem de güç olarak çok iyi durumdayız.Erken gol bulursak farka gideriz.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz