Diyarın Güveni Geri Geldi

5-1’lik Ayvalıkgücü Belediyespor galibiyetini değerlendiren Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy,”Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Takımın kendine olan güveni geri geldi” dedi.

Diyarın Güveni Geri Geldi

5-1’lik Ayvalıkgücü Belediyespor galibiyetini değerlendiren Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy,”Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Takımın kendine olan güveni geri geldi” dedi.

TAKIM HALİNDE İYİ OYNADIK

Kendi sahasında Ayvalıkgücü Belediyespor’u 5-1 yenen Diyarbekirspor,ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini almanın sevincini yaşıyor. Teknik Direktör Namık Altunsoy, takımın gol yollarında bir patlamaya ihtiyacı olduğunu ve bunun da bu maça denk geldiğini söyledi. Altunsoy,”Denizli’de sayısız gol fırsatından yararlanamamıştık. Bu maçta bir gol bulmamız halinde skorun farklı olacağını düşünüyorduk. Nitekim golü bulduktan sonra farka gittik. Takım halinde iyi oynadık. Geçen hafta Mert, bu hafta da Tunç ve Emre gol attı. Forvetlerimizin gol atmaya başlaması sevindirici. Böyle bir patlamaya ihtiyacımız vardı. Takımın kaybolan özgüveni geri geldi” dedi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Altunsoy, takıma destek veren taraftarlara da teşekkür etti. Şampiyonluk yolunda final niteliğinde 14 maça daha çıkacaklarının altını çizen Altunsoy,”Bundan sonra taraftarla daha fazla buluşacağız. Onlarla tek yumruk haline geleceğiz. Bu hafta coşkulu destek verdiler. Takımı ateşlediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Maraş maçını izlemeye gelen başkanımız ve maddi manevi en büyük destekçimiz Feyzi İlhanlı’yı üzmüştük. Bu galibiyeti kendisine armağan ediyoruz. Bizi birbirinden zorlu 14 final gibi maç bekliyor. Hedefe ulaşmak için galibiyet serisi yakalamak zorundayız” diye konuştu.

GAZİOSMANPAŞA MAÇINA TARAFTAR ALINACAK

Bu arada 20 Şubat Cumartesi günü Gaziosmanpaşa Stadı’nda oynanacak Gaziosmanpaşa-Diyarbekirspor maçı öncesinde önemli bir açıklama yapıldı. Diyarbekirspor’dan yapılan açıklamada Gaziosmanpaşa’nın PFDK’dan aldığı cezanın ev sahibi ekip taraftarlarına yasak getirdiğini ancak Diyarbakırlı taraftarların maça girebileceği kaydedildi. Açıklamada,”Ceza nedeniyle Gaziosmanpaşa taraftarı maça giremeyecek. Ceza ev sahibi takım taraftarlarını kapsıyor. Kendi taraftarlarımız maça girebilecek. Kulübümüz fazla sayıda bilet verilmesi ve taraftarlarımızın mağdur edilmemesi için Gaziosmanpaşa kulübü ile iletişime geçmiştir. Tüm taraftarlarımızı maça gelerek takımımıza destek vermeye davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz